BUTIK SUKMA ONLINE MENCARI AGEN-AGEN DROPSHIP YANG BERMINAT NAK TAMBAH PENDAPATAN HARIAN ATAU BULANAN DENGAN MENJADI AGEN DROPSHIP BARANG-BARANG BUTIK SUKMA ONLINE...


Barang-barang Yang dijual:



  • Baju Kurung moden wanita (cardigan,peplum, kurung pendek, kurung cantik dll).
  • Baju kanak-kanak
  • Baju lelaki.
  • Beg tangan wanita dan lelaki.
  • Kosmetik
  • Slimming produk.
  • Baju slimming.
  • Make up dan lain-lain.

Wasap Sukma 0123950371 untuk keterangan lanjut

Wasap Sukma 0123950371 untuk terus masuk kedalam group dropsih butik sukma.

Atau terus tekan link wasap Sukma ni untuk pertanyaan http://www.wasap.my/0123950371


Atau tekan link gruo dropship untuk terus diadd kedalam group dropship Butik Sukma Online.

Rakan Baik Saya :

MEMBESARKAN DAN MENEGANGKAN PAYUDARA DAN PUNGGUNG DALAM MASA 7 HARI

MEMBESARKAN DAN MENEGANGKAN PAYUDARA DAN PUNGGUNG DALAM MASA 7 HARI
BERKESAN 100% PASTIKAN DAPATKAN YANG ORIGINAL DARI SAYA SUKMA 012-3950371 BERKESAN SEAWAL 3 HARI..

Cara Pembelian

1. Sila buat pembayaran ke salah satu akaun bank seperti di bawah:

MBB-104115067179

CIMB-7027064247

SUKMAWATI BINTI GERRY

SUKMAWATI BINTI GERRY


2. Selepas pembayaran, sila SMS:

NAMA PRODUK, NAMA ANDA, ALAMAT, NO TELEFON, JUMLAH BAYARAN, TARIKH & MASA BAYARAN, REFERENCE NO ke 012-3950371

3. Kami akan pos pesanan anda dalam masa 24 jam (hari bekerja) menggunakan Poslaju atau Citylink atau Skynet.

4 Sila dapatkan tracking kod dari kami.Jika masih belum terima barang dalam tempoh 3 hari atau lebih, sila hubungi kami untuk bantuan.

5. Anda boleh semak tracking kod anda di www.poslaju.com.my atau hubungi Posline di 1300-300-300 untuk bantuan.


6. Sila SMS atau email utk cara pembayaran melalui Credit Card, Paypal atau Western union.


Kos penghantaran : RM8 Semenanjung, RM13 Sabah dan Sarawak.


Untuk penghantaran ke tempat lain, sila hubungi kami di

012-3950371

Atau email watigerry@gmail.com.

Atau tekan link wasap Sukma terus supaya tak perlu save nombor:

Sherilyn Beauty Skin Care - Putih Gebu, Glowing

KESAN SEAWAL 3 HARI SAHAJA
SMS/WHATSAPP SUKMA 012-3950371

Sherilyn Beauty Care Memang terbaik untuk mencerahkan kulit, putih gebu dan Glowing cantik menawan dalam masa yang singkat...
Kesannya cepat dan selamat kerana tidak mengandungi bahan--bahan merbahaya seperti merkuri, hidrokinon dan lain-lain bahan yang boleh memudaratkan kulit kita..

Sekarang ni memang banyak produk yang sama atau seakan-akan sama kesannya dengan SB skin care ni.
Tapi setakat ni inilah produk yang paling baik yang saya pernah pakai setelah puas mencuba pelbagai jenis produk skincare. Yang mahal yang murah semua saya dah cuba untuk menyelesaikan masalah kulit kusam, jeragat dan kesan jerawat yang saya alami sejak 3 tahun yang lepas..

Mungkin disebabkan faktor penuaan, hormon dan cahaya matahati menyebabkan kulit saya susah nak pulih..
Alhamdulillah dengan SB Beautycare ni rasa percaya diri dah kembali dalam diri saya..Kulit kembali cantik, cerah, gebu dan glowing dalam masa singkat.

Yang plg best produk ni selamat, ada KKM dan takde kesan sampingan..Sebab tu saya berani rekomen produk ni dengan kengkawan semua...

KELEBIHAN DAN KEBAIKAN SB BEAUTY SKINCARE:

  • Perubahan yang cepat pada tona kulit hingga mencerahkan kulit dalam masa singkat tanpa pengelupasan.
  • kulit lebih gebu, lembab dan tegang.
  • menaikkan tona merah jambu atau glowing pada wajah sehingga kulit wajah akan nampak sangat cantik menawan.
  • Wajah lebih segar dan berseri.
  • Memperbaiki sruktur kulit.
  • Menghilangkan pigmentasi atau jeragat pada wajah.
  • Menghilangkan garis-garis halus pada wajah.
  • Memperbaiki sruktur kulit yang kusam dan berkedut.
  • Sesuai juga untuk wajah yang berminyak dan berjerawat.
  • Memberi perlindungan UV pada kulit.
  • Sesuai dengan semua jenid kulit ( jerawat, jeragat, sensitif atau normal).


KELEBIHAN DAN KEBAIKAN SB TONER:

  • Kelebihan SB Toner pada wajah untuk memberikan kelembapan pada kulit dan menjadikan kulit bersih dari kekotoran yang ada pada kulit.
  • Membantu menstabilkan PH kulit.
  • Mengecilkan liang pori-pori dengan penggunaan yang tepat yaitu menepuk-nepukkan toner pada wajah menggunakan kapas muka.
  • Memberi perlindungan pada wajah dengan mengangkat mineral pada air saat anda membersihkan wajah.
  • Bertindak sebagai humektan iaitu mengunci kelembapan wajah sehingga mengurangi kekeringan saat kulit terkena cahaya matahari.
  • Gunakan toner setiap kali sebellum menyapukan krim pada wajah.

KELEBIHAN SB ROYAL GLOW COFFEE:

  • Boleh diminum oleh lelaki dan wanita.
  • Boleh diminum oleh ibu mengandung.
  • Boleh diminum oleh ibu yang menyusukan anak.
  • Boleh mengatasi masalah migrain.
Dengan gabungan ekstrak buah-buahan yang terpilih. SB Royal coffe ini satu-satunya kopi yang luar biasa berkesan untuk mencerahkan kulit dengan cepat dan berkesan seawal 5 hari sahaja.
bertenaga sepanjang hari, dan boleh membantu dalam masalah berat badan.

Keistimewaan SB Royal Coffee ialah Untuk melembutkan dan mencerahkan kulit secara menyeluruh dan sekata. Serta memperbaiki sruktur kulit agar tampak bersinar, cerah dan gebu dalam masa yang singkat. Dalam masa yg sama kopi ini juga bertindak mengurangkan berat badan dan membentuk tubuh yang slim dan sempurna dalam masa yang singkat.

SB Royal Coffe juga bertindak memulihkan kulit berparut, berjerawat serta kering dan menganjalkan kulit agar sentiasa lembab.
Ia juga baik untuk mengurangkan kedutan dan garis-garis halus pada wajah.Serta mengecilkan liang roma kulit, juga meningkatkan imunisasi badan untuk kekal aktif bertenaga hari dan menghilangkan rasa mengantuk.

HARGA PASARAN:

SET SB BEAUTY (SB DAY CREAM, SB NIGHT CREAM, SB SOAP) - RM120
SB TONER RM70
SB ROYAL GLOW COFFE RM 50
SMS/WHATSAPP SUKMA 012-3950371

HARGA TERMASUK POSTAGE..














0 comments:

Catat Ulasan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...