BUTIK SUKMA ONLINE MENCARI AGEN-AGEN DROPSHIP YANG BERMINAT NAK TAMBAH PENDAPATAN HARIAN ATAU BULANAN DENGAN MENJADI AGEN DROPSHIP BUTIK SUKMA ONLINE...


Wasap Sukma 0123950371 untuk keterangan lanjut

Atau terus tekan link wasap Sukma ni untuk pertanyaan http://www.wasap.my/0123950371


Atau tekan link ni untuk terus di add kedalam group dropship Butik Sukma Online.

Rakan Baik Saya :

MEMBESARKAN DAN MENEGANGKAN PAYUDARA DAN PUNGGUNG DALAM MASA 7 HARI

MEMBESARKAN DAN MENEGANGKAN PAYUDARA DAN PUNGGUNG DALAM MASA 7 HARI
BERKESAN 100% PASTIKAN DAPATKAN YANG ORIGINAL DARI SAYA SUKMA 012-3950371 BERKESAN SEAWAL 3 HARI..

Cara Pembelian

1. Sila buat pembayaran ke salah satu akaun bank seperti di bawah:

MBB-104115067179

CIMB-7027064247

SUKMAWATI BINTI GERRY

SUKMAWATI BINTI GERRY


2. Selepas pembayaran, sila SMS:

NAMA PRODUK, NAMA ANDA, ALAMAT, NO TELEFON, JUMLAH BAYARAN, TARIKH & MASA BAYARAN, REFERENCE NO ke 012-3950371

3. Kami akan pos pesanan anda dalam masa 24 jam (hari bekerja) menggunakan Poslaju atau Citylink atau Skynet.

4 Sila dapatkan tracking kod dari kami.Jika masih belum terima barang dalam tempoh 3 hari atau lebih, sila hubungi kami untuk bantuan.

5. Anda boleh semak tracking kod anda di www.poslaju.com.my atau hubungi Posline di 1300-300-300 untuk bantuan.


6. Sila SMS atau email utk cara pembayaran melalui Credit Card, Paypal atau Western union.


Kos penghantaran : RM8 Semenanjung, RM13 Sabah dan Sarawak.


Untuk penghantaran ke tempat lain, sila hubungi kami di

012-3950371

Atau email watigerry@gmail.com.

Atau tekan link wasap Sukma terus supaya tak perlu save nombor:

Beutskin Essence Rahsia Kecantikan Para Artis



Pembelian menggunakan kredit kad akan dicas rm10 sebagai kos tambahan utk fee n tax.
5 FAKTOR UTAMA - KEKAL MENAWAN ARTI KATA SEBENAR.

1. Kecerahan Kulit - kulit kemerah-merahan
3. Memperbaiki Gen - menghalang sakit keturunan
4. Metabolik - Metabolisma stabil
5. Anti-Pengoksidaan - awet muda
6. Menganjalkan kulit luaran dan dalaman dan mencantikkan payudara


Harga:

BE rm240+free pos+free member
SNE rm220+free pos+free member
Satu set BE+SNE rm450 + free member + free pos.

Berminat Boleh SMS/Whatsap/line
Sukma 012-3950371.






Beutskin Essence bukan sahaja untuk mendapatkan kulit putih kemerahan seluruh bdn seperti testimoni Adira AF..tetapi banyak lagi khasiat dan kebaikan lain yang perlu anda tahu bila mengamalkan Beutskin Essence. Antara kebaikan lain adalah;

1) Jika anda seorang ibu yang menyusukan bayi anda, Beutskin akan membantu memperbanyakkan susu dan membantu kulit kusam sewaktu mengandung hilang meninggalkan tubuh anda..

2) Beutskin juga bagus untuk sistem dalaman wanita seluruh badan. Amat sesuai untuk ibu selepas bersalin. Ibu yang berada di dalam pantang juga boleh amalkan Beutskin Essence.

3) Beutskin boleh membantu merawat rahim bagi ibu-ibu selepas melahirkan. ( Gabungkan dengan SNE Kapsul untuk kesan pemulihan yang cepat)

4) Beutskin juga boleh mengetatkan Miss V kita…malah mencantikkan nya seperti anak dara bagi yang dah kawin dan yang dah ada anak.

5) Beutskin boleh membantu menegangkan dan memontokkan payudara. Ia juga mampu mencerahkan puting payudara.

6) Beutskin boleh membantu firmingkan muka, dan tiada lg dagu berlapis n pipi jatuh..malah pipi akan naik dan gebu seperti dicucuk botox.

7) Beutskin juga mampu menambahkan rangsangan seksual bagi suami isteri.
 Beutskin boleh membantu menghilang/memudarkan kesan jerawat/jeragat..malah wajah akan berseri2 dan cantik.

Penuaan merupakan masalah kesihatan utama bagi wanita berumur 40-an. Ia sering dikaitkan dengan menopaus. Masalah menopaus, biasa melanda wanita peringkat umur 50-an. Jika mereka hidup sehingga 80 tahun, golongan ini ada 30 tahun untuk menempuh hidup ini. Selain gejala menopaus, wanita terbabit juga mengalami masalah lain.

Antaranya osteoporosis (tulang rapuh), berat badan meningkat, kulit kering, berkedut dan gatal-gatal, rambut mudah gugur, kerap letih, mengantuk, pergerakan dan tindak balas menjadi perlahan, sukar mengawal pundi kencing, misalnya selalu terkencing ketika batuk, masalah perubatan seperti diabetes mellitus (kencing manis), hipertensi (darah tinggi), hiperkolesterol dan risiko kanser termasuk kanser payu dara, kolorektal (usus), rahim dan juga kilang telur (ovari).

Bagi melambatkan proses penuaan & menjaga kesihatan dalaman kita, di wajibkan mengambil supplement tambahan seperti BE + SNE ini.. 

Kecantikan & kesihatan tanggungjawab kita... ingat tu...

Testimoni pengguna BE dan SNE:




















Lagi testimoni daripada pengguna BE n SNE:




Soalan Lazim mengenai BE :

1. Bila masa terbaik untuk mengambil Beutskin Essence?

-Ambil 2x sehari, 2biji sebaik saja bangun dari tidur, diikuti dengan segelas air masak/suam, iaitu sekurang2nya setengah jam sebelum sarapan. 

-Sekali lagi 2biji pada waktu malam, iaitusebelum tidur (dengan andaian anda makan malam selewatnya 3 jam sebelum tidur, agar zat aktif produk dapat diserap sistem pencernaan tanpa gangguan dari makanan2 yang belum dihadam). Sila minum banyak air sepanjang hari untuk melancarkan pembuangan toksin dan membolehkan nutrien diserap secara optimum oleh sistem dalaman badan.

2.Bolehkah Beutskin Essence diambil ketika haid atau hamil/mengandung?

-Boleh diambil ketika haid, ia membantu mengurangi senggugut, melaraskan kitaran hormon (bagi mereka yang hanya sesekali datang haid dalam beberapa bulan) juga melambatkan monopouse. 

-Tetapi wanita hamil DILARANG mengambil produk ini kerana kandungannya yang boleh 'membersihkan rahim' dan mengecutkan saluran peranakan.


3. Berapa lama perlu mengamalkan BE untuk mendapatkan hasil kecerahan kulit?


 Ini paling banyak ditanya. Semua obses untuk miliki kulit cerah berseri. Tapi sebelum itu, anda perlu fahami dulu bagaimana Beutskin Essence (BE) berfungsi dalam beberapa tahap dalam lingkungan masa tertentu. Kita rawat dalaman dahulu ok?

Tahap-tahap fungsi BE :

**Pembekalan semula - Pati tumbuhan dalam BE membekalkan semula tenaga dan tahap nutrien yg diperlukan oleh sel2 kulit. Yang membolehkan kulit menjadi elastic, membolehkan kekenyalan dan keanjalan kulit dipertingkatkan.


**Penyerapan - 100% pati tumbuhan aktif yg diserap dengan pantas ke dalam sel-sel tubuh bagi mengaktifkan fungsi2 utama sel.

**Pemulihan - Pati tumbuhan aktif dlm BE bertindak terus pada nukleus sel untuk menghasilkan enzim2 autogenus bagi memulihkan kecergasan.

**Penjanaan semula - Pati tumbuhan aktif dalam BE membekalkan nutien2 yg mencukupi kepada sel dan membantu sel2 kulit kembali sihat.

**Pengkhususan - Pati tumbuhan aktif dalam BE mula mengenal pasti dan bertindak secara khusus pada sel2 yg rosak dalam tubuh dengan menambahkan kepekatan kolagen dan membaiki struktur serat2

**Kebolehpercayaan - BE mengandungi 100% pati tumbuhan aktif tanpa penggunaan sebarang hormon dan oleh itu, ia tidak akan menyebabkan alergi dan kebergantungan.

Jadi kesimpulannya, jika kesemua tahap ini sudah dicapai, kesihatan dalaman dipertingkatkan, struktur kulit akan dipulihkan (jerawat, parut, pori2 terbuka, jeragat, kekusaman hilang perlahan2), maka barulah terlahir kulit halus cerah berseri! Ini semua diperolehi dalam tempoh 3-6 bulan pengambilan secara konsisten..

4. Ada side-effect ke makan SNE ni ?

Bukan side-effect, tapi tindak balas positif atau tindak balas penyelarasan mengikut perubatan Cina. Ia berlaku akibat daripada aktiviti pemulihan terhadap organ-organ yang telah berhenti berfungsi atau semasa penyingkiran toksik dalam badan. 

Tindak balas penyelarasan memnpunyai kesan detoksifikasi yang lebih kuat. Selepas menggunakan SNE, ia kan bertindak di dalam tubuh badan dan menghapuskan radikal-radikal bebas, virus dan bakteria yang wujud dalam tubuh badan, sebelum menyingkirkan toksik-toksik ini melalui kulit dan najis. 

Semasa pemusnahan bakteria dan detoksifikasi ini, sesetengah pesakit akan mengalami pelbagai jenis masalah termasuk tidur berlebihan, kekurangan tidur, penambahan pembuangan najis, warna air kencing menjadi gelap atau gatal-gatal kulit. 

Kesemua ini adalah tindak balas yang baik. Namun, keadaan tindak balas ini tidak lama. Biasanya tindak balas penyelarasan akan berlaku dalam temph 1-6 hari selepas mengambil produk ini dan akan hilang dalam tempoh seminggu. 

Jangka masa tindak balas berbeza antara individu. Sesetengah orang akan mengalami tindak balas sehingga penyakitnya sembuh. Sekiranya tindak balas penyelasan ini bertambah tenat, anda boleh menyelaraskan dos. Anda juga perlu meminum air yang banyak setiap hari, tetapi jangan sesekali berhenti mengambil SNE.

KEJELITAAN SEBENAR BERMULA DARI DALAM...
NAK KULIT PUTIH, LICIN, GEBU & CANTIK...

BOLEH TGK TESTIMONI DARI PENGGUNA BEUTSKIN & ARTIS TERMASUK SCHA, ADIRA, HELIZA, LISA, & ISMA AF YG TELAH BERJAYA MENDAPAT KULIT PUTIH & CANTIK HANYA DENGAN MENGAMBIL SNE BEUTSKIN SBG SUPPLEMENT...


INFO....

Bagi pengguna yang mempunyai masalah kulit yang agak serius seperti jerawat batu, ekzema, kesan lecur, alahan, jeragat yang tebal ataupun masalah dalaman lain seperti resdung, athma, aturan haid tidak teratur, jantung, buah pinggang dan sebagainya...anda WAJIB mengambil SNE CAPSUL bersama BEUTSKIN...ini kerana sne capsul mencuci darah dan memulihkan sel dari dalam...

Jika pengguna tidak mempunyai sebarang masalah kesihatan, boleh terus mggunakan beutskin tanpa mengambil sne...namun, jika diambil bersama, kesan pencerahan dan pemulihan kulit akan menjadi 2x ganda lebih cepat.. tambah lagi jika diambil bersama excel tea...memang berganda2 cepat...set SNE,BEUTSKIN, dan EXCEL TEA lah yg diamalkan ADIRA AF...nk try?? 

DAN PALING PENTING, WAJIB MINUM 2 KE 3 LITER AIR SEHARI!! proses pemulihan dari dalam mmg mengambil masa bg certain2 org...tp sabar la ye...sbb penghujung nnti hasil amat2 memuaskan dan be sne ni tak mcm poduk2 lain...lepas dah putih gebu, stop makan, kulit jadi kusam balik...no no no...kulit anda akan kekal cantik...klu nk kekalkan smpai tua pun boleh, maintain la ambik be sne smpai bila2..ambik sehari sebiji pun dah cukup...




0 comments:

Catat Ulasan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...