Rakan Baik Saya :

BE DAN SNE RAHSIA KECANTIKAN PARA ARTIS

BE DAN SNE RAHSIA KECANTIKAN PARA ARTIS
5 FAKTOR UTAMA - KEKAL MENAWAN ARTI KATA SEBENAR. 1. Kecerahan Kulit - kulit kemerah-merahan 3. Memperbaiki Gen - menghalang sakit keturunan 4. Metabolik - Metabolisma stabil 5. Anti-Pengoksidaan - awet muda 6. Menganjalkan kulit luaran dan dalaman dan mencantikkan payudara. SMS/WHATSAP/LINE/WECHAT SUKMA 012-3950371

Cara Pembelian

1. Sila buat pembayaran ke salah satu akaun bank seperti di bawah:

MBB-104115067179

CIMB-04060069633527

SUKMAWATI BINTI GERRY

SUKMAWATI BINTI GERRY


2. Selepas pembayaran, sila SMS:

NAMA PRODUK, NAMA ANDA, ALAMAT, NO TELEFON, JUMLAH BAYARAN, TARIKH & MASA BAYARAN, REFERENCE NO ke 012-3950371

3. Kami akan pos pesanan anda dalam masa 24 jam (hari bekerja) menggunakan Poslaju atau Citylink atau Skynet.

4 Sila dapatkan tracking kod dari kami.Jika masih belum terima barang dalam tempoh 3 hari atau lebih, sila hubungi kami untuk bantuan.

5. Anda boleh semak tracking kod anda di www.poslaju.com.my atau hubungi Posline di 1300-300-300 untuk bantuan.


6. Sila SMS atau email utk cara pembayaran melalui Credit Card, Paypal atau Western union.


Kos penghantaran : RM5 Semenanjung, RM10 Sabah dan Sarawak.


Untuk penghantaran ke tempat lain, sila hubungi kami di

012-3950371

Atau email watigerry@gmail.com.



PEMBAYARAN


Baju Kurung Moden Terkini

Dapatkan baju kurung moden ciffon full lining terkini...
Jangan ketinggalan order sekarang...
Harga rm195 free postage.
SMS 012-3950371
Email watigerry@gmail.com utk tempahan atau keterangan lanjut...

Maaf utk sume...wat masa ni stok kat bawah dah habis..!
Kalau ada stok baru saya update ya...!
All Out Of Stok!!

BK MY KUNING
OUT OF STOCK

BK MY KUNING CAIR

BK MY PINK



BK MY PURPLE
OUT OF STOCK

BK MY MERAH

BK 10011
OUT OF STOCK

BK 10013

BK 10014

BK 10015

BK 10016
OUT OF STOCK

BK 10017


BK 10019


BK 10021
OUT OF STOCK

BK 10022


BK 10025

BK 10026

BK 10027

BK 10028


BK 10012
Size dan Ukuran Baju:

34: {Bahu: 13" L/Dada: 34" L/Lengan: 15" L/Punggung: 36" Panjang baju:39" }

36: {Bahu: 13.5" L/Dada: 36" L/Lengan: 16" L/Punggung: 38"Panjang baju:39" }

38: {Bahu: 14" L/Dada: 38" L/Lengan: 17" L/Punggung: 40" Panjang baju:39" }

40: [Bahu : 14.5" , L/Dada: 40" L/Lengan: 18" L/Punggung: 40" ]

42: [Bahu : 15" , L/Dada: 42" L/Lengan: 20" L/Punggung: 42" ]

44: [Bahu : 15.5" , L/Dada: 44" L/Lengan: 21" L/Punggung: 44" ]

46: [Bahu : 16" , L/Dada: 46" L/Lengan: 22" L/Punggung: 46" ]


48: [Bahu :17" , L/Dada:48" L/Lengan:19" L/Punggung:50" Labuh Baju:38" ]


18 comments:

Abdul Razak Mansor berkata...

sy berminat nk beli baju raya utk family sy..mcmane.

Sukmawati Gerry berkata...

En..boleh SMS ke 012-3950371, bg tahu kod baju yg awak berkenan nti saya bg cara2 bayaran n prosesnya. Atau boleh juga bankin ke no acc diatas pastu SMS nama, alamat, masa bayaran n kod baju Yg nak dibeli..Tq.

nana syazana berkata...

baju yang area atas tuu brpe priza nya ?

Tanpa Nama berkata...

salam . sye nak tanya baju BK 10021 berapa harganya ? kalau sye nak beli kain colour tu , ada tak ?

Sukmawati Gerry berkata...

Rm190

Sukmawati Gerry berkata...

Bk 10021rm190 plus pos rm10..ada saiz 38 n 40 je...

Tanpa Nama berkata...

BK MY PINK AGAK2X BRAPA HARGA. .

Sukmawati Gerry berkata...

RM 195 termasuk pos..

Tanpa Nama berkata...

Salam.....10028(hitam) masih ada lg?size 42..self collect blh x?area mana?

Tanpa Nama berkata...

Hiasan d baju,batu atau manik?berkilat x?

Sukmawati Gerry berkata...

Ya..ada lg. Hiasan manik dg batu.

Tanpa Nama berkata...

saya nak beli baju warna pupple ade x?

Sukmawati Gerry berkata...

Ya..stok ada nak saiz apa ya..

Tanpa Nama berkata...

sy nk tny BK MY KUNING CAIR TU N BK 10021 saiz 48 TU ade stok lgi ke n

Sukmawati Gerry berkata...

Wat masa ni sume stok baju kat atas tu dah hbs...nti kalau ada stok baru saya update lg ya...tq

Tanpa Nama berkata...

Salam . Saya nak tanya , Harga BK10022 berapa ? Size apa ada ?

Sukmawati Gerry berkata...

Wassalam
Maaf dah hbs stock ya..tqvm

ainz mamat berkata...

BK MY KUNING CAIR dah ada stok ke blm?

Catat Ulasan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...