Rakan Baik Saya :

JERAGAT HILANG DALAM 7 HARI KULIT MULUS MENAWAN

JERAGAT HILANG DALAM 7 HARI KULIT MULUS MENAWAN
BERHABIS RIBUAN RINGGIT XDE HASIL? MUKA MAKIN KUSAM BILA USIA DAH 30AN?40AN? SUAMI KOMPLEN ISTERI XCANTIK MACAM DULU? KAMI ADA PENYELESAIANNYA.SMS/WHATSAP/LINE/WECHAT SUKMA 012-3950371

Cara Pembelian

1. Sila buat pembayaran ke salah satu akaun bank seperti di bawah:

MBB-104115067179

CIMB-04060069633527

SUKMAWATI BINTI GERRY

SUKMAWATI BINTI GERRY


2. Selepas pembayaran, sila SMS:

NAMA PRODUK, NAMA ANDA, ALAMAT, NO TELEFON, JUMLAH BAYARAN, TARIKH & MASA BAYARAN, REFERENCE NO ke 012-3950371

3. Kami akan pos pesanan anda dalam masa 24 jam (hari bekerja) menggunakan Poslaju atau Citylink atau Skynet.

4 Sila dapatkan tracking kod dari kami.Jika masih belum terima barang dalam tempoh 3 hari atau lebih, sila hubungi kami untuk bantuan.

5. Anda boleh semak tracking kod anda di www.poslaju.com.my atau hubungi Posline di 1300-300-300 untuk bantuan.


6. Sila SMS atau email utk cara pembayaran melalui Credit Card, Paypal atau Western union.


Kos penghantaran : RM5 Semenanjung, RM10 Sabah dan Sarawak.


Untuk penghantaran ke tempat lain, sila hubungi kami di

012-3950371

Atau email watigerry@gmail.com.



PEMBAYARAN


Kasut fesyen terbaru, murah.

Pelbagai pilihan kasut fesyen terbaru untuk gaya yang anggun dan menarik.
Sila SMS Sukma 012-3950371 untuk pesanan.

Sila nyatakan kod kasut yang anda inginkan, warna dan saiz yang anda inginkan semasa membuat pesanan.
Tinggi tumit 5 inci.

OUT OF STOCK!!!
ES1001 RM65.00

ES1002 RM65.00


ES1003 RM65.00

ES1004 RM55.00

ES1005 RM65.00

ES1009 RM65.00

ES1010 RM55.00

ES1015 RM65.00

ES1016 RM65.00

ES1017 RM65.00

14 comments:

Jalilah Binti Abdul Jaffar berkata...

ade ag tak kasut2 ni

Sukma berkata...

Wat masa ni out of stock...

Sukma berkata...

Wat masa ni out of stock...

Tanpa Nama berkata...

ES10009 ADA LAGI TAK?

Sukmawati Gerry berkata...

Salam...wat masa ni sume stok kasut kat atas tu dah habis dear....

Tanpa Nama berkata...

ada stok ag x sis?

Sukmawati Gerry berkata...

Sorry sume dah out of stock.

Tanpa Nama berkata...

ade agi x kasut yang terakhir tu?

Sukmawati Gerry berkata...

Sorry dah hbs...

Tanpa Nama berkata...

Yg saiz besar ada tak

Sukmawati Gerry berkata...

Sorry.. wat masa ni stok mmg dah hbs.. xtahu bila ada lg huhu..

Sukmawati Gerry berkata...

Sorry.. wat masa ni stok mmg dah hbs.. xtahu bila ada lg huhu..

Nordin Nbn berkata...

Es1015 ada ke

Sukmawati Gerry berkata...

Wat masa ni sume dah hbs stok..

Catat Ulasan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...