Rakan Baik Saya :

BE DAN SNE RAHSIA KECANTIKAN PARA ARTIS

BE DAN SNE RAHSIA KECANTIKAN PARA ARTIS
5 FAKTOR UTAMA - KEKAL MENAWAN ARTI KATA SEBENAR. 1. Kecerahan Kulit - kulit kemerah-merahan 3. Memperbaiki Gen - menghalang sakit keturunan 4. Metabolik - Metabolisma stabil 5. Anti-Pengoksidaan - awet muda 6. Menganjalkan kulit luaran dan dalaman dan mencantikkan payudara. SMS/WHATSAP/LINE/WECHAT SUKMA 012-3950371

Cara Pembelian

1. Sila buat pembayaran ke salah satu akaun bank seperti di bawah:

MBB-104115067179

CIMB-04060069633527

SUKMAWATI BINTI GERRY

SUKMAWATI BINTI GERRY


2. Selepas pembayaran, sila SMS:

NAMA PRODUK, NAMA ANDA, ALAMAT, NO TELEFON, JUMLAH BAYARAN, TARIKH & MASA BAYARAN, REFERENCE NO ke 012-3950371

3. Kami akan pos pesanan anda dalam masa 24 jam (hari bekerja) menggunakan Poslaju atau Citylink atau Skynet.

4 Sila dapatkan tracking kod dari kami.Jika masih belum terima barang dalam tempoh 3 hari atau lebih, sila hubungi kami untuk bantuan.

5. Anda boleh semak tracking kod anda di www.poslaju.com.my atau hubungi Posline di 1300-300-300 untuk bantuan.


6. Sila SMS atau email utk cara pembayaran melalui Credit Card, Paypal atau Western union.


Kos penghantaran : RM5 Semenanjung, RM10 Sabah dan Sarawak.


Untuk penghantaran ke tempat lain, sila hubungi kami di

012-3950371

Atau email watigerry@gmail.com.



PEMBAYARAN


Asantee Skin Hair Bleaching Cream - Memutihkan Kulit.


Asantee Skin Hair Bleaching Cream
“Produk pemutihan kulit pada badan..Kesan SERTA MERTA…
Boleh dilumur ke seluruh badan ataupun diletakkan di kawasan badan yang kehitaman seperti ketiak, dua siku, lutut, peha atau bahagian-bahagian yang berlipat.
Penggunaan disyorkan hanya sebulan sekali”


.
Harga Offer Seunit RM 50.00 siap pos laju.
.
JENIS SKIN HAIR BLEACHING

1) Skin Hair Bleaching Cream With Turmeric Extract Liquid Soap
2) Skin Hair Bleaching Cream With Rice Milk & Pearls Liquid Soap
3) Skin Hair Bleaching Cream With Tamarind Extract Liquid Soap
4) Skin Hair Bleaching Cream With Fruit & Pearls Liquid Soap
5) Skin Hair Bleaching Cream With Pure Mineral & Pearls Liquid Soap
.
Consists Of :
1. Asantee Skin Hair Bleaching Cream 115ml
2. Asantee Ammonium Bicarbonate 15g
3. Asantee Milk Powder 5g
4. Asantee Liquid Soap 30ml
.
Direction : For arm and legs
1. Mix Asantee Skin Hair Bleaching Cream, Asantee Ammonium Bicarbonate and Asantee Milk Powder into the plastic cup.
2. Leave about 15 – 20 minutes3. Wash off the cream out with Asantee liquid soap.
.
Warning :
Allergic test should be taken before use by the mixed cream. Apply on the inner fore arm. If feeling pain, itchiness or bruises on the contact area, stop and rinse out promptly.
.
Info:
Bleaching body hair is a very convenient way to stop worrying about your dark troublesome body hair without having to actually remove these hairs. Bleaching is extremely popular for treating dark facial hair and unwanted hair on the legs and arms all over the world.
.
What Type of Hair to Bleach
Bleaching is best for body hairs that are dark and thin. Hairs that are thick and long are not suitable for bleaching because they look all the more prominent after bleaching. Also, bleaching hair on a skin that is too dark will result in the lightened hair ending up looking more conspicuous against the darker skin tone, so, bleaching is best for medium to fair skin tones with dark hair. Bleaches of various strengths from ‘mild’ to ‘strong’ are available to lighten various qualities of hairs on different body areas.
What makes bleaching an attractive option, is that bleaching is painless, convenient and affordable compared to other temporary methods of hair removal employed for removing facial hair. Also, there are no hassles of hair removal like dealing with stubble, ingrown hair, and nicks and cuts, with bleaching! Most commonly bleached areas in the face include upper lips, chin, lower lips and sideburns. A significant number of women who have dark hair on arms, forearms and legs bleach these hairs so that they are not visible.
If bleaching suits your skin, this method can be quite convenient and would prove to be superior to other methods of hair removal like shaving which needs to be done almost daily to avoid stubble and re-growth. Bleaching is also carried out for body hairs that are located in areas from where it is relatively difficult to remove hair, like the back. Bleaching can also be used to lighten stray hair on other parts of the body like the stomach.
.
Where Not to Bleach?

  • Bleaching should be avoided for areas near the eyes and eyebrows because the chemical constituents of the bleach are strong, and may have irritating and harmful effects on the eyes.
  • Bleaching should also not be done on sensitive body areas like the bikini area because of the risk of skin damage and irritation.
  • One should not bleach if the target area skin is broken, irritated, inflamed or infected or if there has been a previous skin reaction to bleaching.
  • Lastly, bleaching may not be the appropriate method for people having sensitive skin.
BULU ROMA BERTUKAR MENJADI WARNA GOLD SECARA INSTANT!!!!!

Terdiri daripada :

1.SKIN HAIR BLEACHING CREAM 115ML
2.ASSANTEE POWDER 15GRAM
3.ASSANTEE MILK POWDER 5GRAM
4.ASSANTEE LIQUID SOAP 30ML


Produk pemutihan kulit pada badan selamat,kesan serta merta.
Boleh dilumur ke seluruh badan ataupun diletakkan di kawasan badan yang kehitaman seperti ketiak, dua siku, lutut, peha atau bahagian-bahagian yang berlipat.Penggunaan disyorkan hanya sebulan sekali...


CARA PAKAI:
Letakkan item no 1 dlm mangkuk
Kemudian campurkan item no 2 & 3 skali dlm mangkuk tadi
Gaulkan sampai sebati and then lumurkan satu badan
Biarkan meresap dlm 20 minit
Akhir sekali basuh badan dgn item no 4

Kesannya, kulit akan menjadi lebih putih.

************************************************************
.
HARGA PROMOSI
Harga promosi kami : RM50.00.
Hubungi Sukma 012-3950371 Jika berminat.

36 comments:

tyqa berkata...

penggunaan disyorkan sebulan sekali..habistu dlm brapa bulan hilang ye?

Tanpa Nama berkata...

muka bley letak kew

Sukma berkata...

Masa penggunaan kali pertama dah nampak kesan...kena guna sebulan skli supaya kesan dia berkekalan...plg kurang 3 bln sekali.

Sukma berkata...

Taleh guna kt muka kalau kulit muka tu sensitif atau ada jerawat...

Tanpa Nama berkata...

berapa banyak nk campur item no 1, 2 & 3 tu dlm mangkuk. ke gune skali je terus habis?

Sukma berkata...

Ya...memang utk sekali guna, utk satu badan..sapukan campuran tu keseluruh bahagian badan, tu sbb akk kata takleh buat hari-hari, paling cepatpun sebulan atau dua bulan sekali je...jgn ada belenlah, kalau ada belen jgn simpan..kesan dah nampak masa petama kali kita guna. kulit jadi putih n bulu roma tak nampak lg tpi still ada kat situ...cubalah baru taw....tq

Tanpa Nama berkata...

kalau nak buang bulu roma muka ade x krim kew ape kew???

Tanpa Nama berkata...

berapa harga bleaching tu..harga satu2 or one set??? and cmner nak belinya ade jual di kedai2 or kt cni jew???

Sukma berkata...

Harga tu utk satu set..ada krim penghilang bulu roma yg lembut blh guna utk muka, namanya Prolin Hair removal cream..harga rm40 siap postage.

Tanpa Nama berkata...

kalau pakai krim penghilang bulu roma di muka tuh ade efect ape2 x???kulit mengelupas kew???atau ape2...

Sukma berkata...

Takde effect utk kulit normal, kalau kulit sensitif baik jgn wat kat muka sebab tkt alahan...

Tanpa Nama berkata...

selamat ke produk nie.?? kulit akn jdik hitam blik ke lpas 3bulan?? or jdik lebih truk sbab produk ni menghakis badan kita?? or camner ye... tlg info!!

amir berkata...

guna utk jambang lelaki boleh ke ?

Sukma berkata...

xleh..nanti kena wat satu muka. Kalau kulit x sensitif takpe. Tapi kalau sensitif nanti iritasi/alergik plak.

Tanpa Nama berkata...

cara penggunaan hanya sampai item ke 4, jadi liquid soap yg ke 5 tu mcamana gunanya?

kalau sapu guna tapak tangan,kulit tapak tangan tak terhakis ke?

tq sukma..

Sukma berkata...

Liquid soap tu guna masa mandi untuk besuh lebihan krim kat badan.

Jangan sapu krim tu guna tangan, sapulah guna berus cat yang baru ke, atau berus untuk sapu planta. cari yang lebar skt supaya senang nak sapu satu badan. Kalau berus cat gunakan yang baru tau...jgn plak guna yg dah terpakai nanti badan bercampur plak dg cat tu..

tyqa berkata...

kalo guna utk bulu ketiak yg lebat boleh ke?

Sukma berkata...

Boleh je...

fieda berkata...

nk orderla. tlg g tau cm ne ye. tq

Sukma berkata...

Kalau berminat bankin je ke salah satu nombor akaun diatas, pastu smskan nama, alamat, bank, masa bayaran dan nama barang ke 012-3950371..senang je...tq

fida berkata...

x de pun no akaun. ??

Sukma berkata...

Awak tgk mobile web mmg tak kuar..
ni nombor akaunnya..cimb 04060089336528, maybank 104115067179 Sukmawati bt Gerry
Pas bankin bg nama, alamat, nama brg, bank n masa bayaran ke 0123950371. Emailpn blh watigerry@gmail.com

Chibz berkata...

dekat kedai jamu ade jual tak?

Sukma berkata...

Akak rasa kat kedai jamu xde...

Tanpa Nama berkata...

Liquid soap tu campur dgn air biasa ke

Sukmawati Gerry berkata...

X..liquid soap tu sabun utk digunakan masa mandi...wat Macam sabun mandi biasa selepas pakai ashantee.

Tanpa Nama berkata...

mmg betul2 berkesan ke?

Tanpa Nama berkata...

kalau ketiak hitam mmg boleh putih ke dgn sekali guna jea?

Sukmawati Gerry berkata...

Setakat ni mmg berkesan.. blh cuba kat ketiak hitam jg..

Chemong Maw Ann berkata...

hai produk ni still ade lagi kew?kalu ade nak beli.

Sukmawati Gerry berkata...

Ya..ashantee ada.stok lg..

azmeer alexis berkata...

kak,..muka saya xde jerawat tp ade parut2 jerawat yg sgt dalam sbb dulu sya suka picit2..then prnah pkai benzoyl peroxide n now mmg muka da bebas jerawat tp gelap n ade parut jerawat tu..boleh pkai ke ni? sbb ade paurt jerawat tu..*parut sya bukan lubang2 tu..tp hitam2.

Sukmawati Gerry berkata...

Ashantee ni bkn utk hilangkan parut, lgpn xdigalakkan utk dipakai dimuka..bio t3 scar free cream utk parut..ashantee utk putihkan kulit je..

Tanpa Nama berkata...

Produk ni still ada gi tk. ...

Sukmawati Gerry berkata...

Ya dear..ada lg

Tanpa Nama berkata...

Kalau nk order set produk ni, msh ada lg ke?

Catat Ulasan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...