BUTIK SUKMA ONLINE MENCARI AGEN-AGEN DROPSHIP YANG BERMINAT NAK TAMBAH PENDAPATAN HARIAN ATAU BULANAN DENGAN MENJADI AGEN DROPSHIP BUTIK SUKMA ONLINE...


Wasap Sukma 0123950371 untuk keterangan lanjut

Atau terus tekan link wasap Sukma ni untuk pertanyaan http://www.wasap.my/0123950371


Atau tekan link ni untuk terus di add kedalam group dropship Butik Sukma Online.

Rakan Baik Saya :

MEMBESARKAN DAN MENEGANGKAN PAYUDARA DAN PUNGGUNG DALAM MASA 7 HARI

MEMBESARKAN DAN MENEGANGKAN PAYUDARA DAN PUNGGUNG DALAM MASA 7 HARI
BERKESAN 100% PASTIKAN DAPATKAN YANG ORIGINAL DARI SAYA SUKMA 012-3950371 BERKESAN SEAWAL 3 HARI..

Cara Pembelian

1. Sila buat pembayaran ke salah satu akaun bank seperti di bawah:

MBB-104115067179

CIMB-7027064247

SUKMAWATI BINTI GERRY

SUKMAWATI BINTI GERRY


2. Selepas pembayaran, sila SMS:

NAMA PRODUK, NAMA ANDA, ALAMAT, NO TELEFON, JUMLAH BAYARAN, TARIKH & MASA BAYARAN, REFERENCE NO ke 012-3950371

3. Kami akan pos pesanan anda dalam masa 24 jam (hari bekerja) menggunakan Poslaju atau Citylink atau Skynet.

4 Sila dapatkan tracking kod dari kami.Jika masih belum terima barang dalam tempoh 3 hari atau lebih, sila hubungi kami untuk bantuan.

5. Anda boleh semak tracking kod anda di www.poslaju.com.my atau hubungi Posline di 1300-300-300 untuk bantuan.


6. Sila SMS atau email utk cara pembayaran melalui Credit Card, Paypal atau Western union.


Kos penghantaran : RM8 Semenanjung, RM13 Sabah dan Sarawak.


Untuk penghantaran ke tempat lain, sila hubungi kami di

012-3950371

Atau email watigerry@gmail.com.

Atau tekan link wasap Sukma terus supaya tak perlu save nombor:

Pure White Shiseido - Mencerahkan Wajah Dan Badan dengan Cepat dan Berkesan

True story of shiseido pure white testimony: 



"3 months ago my skin really have unfine tone,i have a lot of pigmentation and pimples,my skin look very old and saggy .i was googling around net what is the best product for anti aging skin firming and whitening aslo good for health .. 
I found some details about shiseido pure white and decide to import directly from japan and try it my self . 
The first week of taking it i can see a huge result my skin glowing,fairer,pore getting minimise my pigmentation is fading and suprisely my whole body skin is firm and glow my pimples dry up and my scar lighter..

Felina Inchloss Lotion Pelangsingan Terhebat


RAHSIA KENAPA INCHLOSS SANGAT HEBAT?!


Ok since ramai yg pelik kenapa INCHLOSS lotion sangat2 mendapat sambutan hangat..

1)Lotion ni sangat wangi dan xterlalu panas,dia dingin dan mesra pengguna.
2) Hanya sekali sapuan anda bole lihat perbezaan inch anda(pastikan ukur sebelum guna ya....).

3)Inchloss diformulasi dari bahan2 semulajadi yg selamat utk wanita hamil,menyusu atau gastrik..

4)Kita bole mengawal bahagian tubuh mana yang hendak dikuruskan jadi kalau yg kurus sekadar nak buang lemak2 sikit2 tu pon beli cuba..pasti puas hati!

5) Yang pasti dengan inchloss pengeluar dah hantar utk dibacakan 30juzuk alquran di mahad tahfiz bukit mertajam penang

Jadi kepada yg belum mencuba inchloss anda boleh cuba sekarang..jika anda sedang makan pil kurus atau dalam rawatan kurus pun boleh apply utk percepatkan proses pembakaran lemak!

Felina Inchloss sangat selamat dan berkesan!

Hanya sapu pada tempat tempat yang penuh lemak yg ingin dilenyapkan!

Berdaftar dgn KKM, dijamin HALAL. Badan semua yg berlemak akan semakin kecut and kulit makin cantik sebab Inchloss ni sejuk malah lembut,

Wangi dan untuk kulit lebih halus & mulus - All in one!

Call/SMS 012-3950371- Sukma.
Harga RM75 termasuk pos Semenanjung
RM80 Sabah n Sarawak termasuk pos. 

Buang Perut Buncit dan Lemak dengan Slimming Tummy Patch


Buang perut buncit & lemak dgn KOREAN SLIMMING TUMMY PATCH! ;)

* Berkesan mengurangkan lemak, produk ini boleh menembusi kulit, mencapai lapisan lemak subkutan, dan menguraikan lemak menjadi asid lemak mudah larut dan air.

* Sesuai untuk mereka yang mempunyai lemak berlebihan di perut dan pinggang dan perempuan yang baru melahirkan anak dimana perut mereka mempunyai lapisan lemak berlebihan.

* Juga sesuai bagi mereka yang bekerja di pejabat dan hanya menghabiskan masa dengan duduk dan kurang aktif.






TAMPAL DAN TIDUR!!
DAPATKAN TUBUH YANG SIHAT DAN LANSING DLM MASA 28 HARI!!!
TUMMY PATCH HERBA & BERMAGNET


Kebaikan TUMMY PATCH:

1. Melancarkan peredaran darah

2. Mengatur / melancarkan perjalanan kitaran haid

3. Membantu membakar kalori dan lemak

4. 100% bahan semulajadi@natural, selamat, tiada kesan sampingan

5. Nano-magnet mengawal selera mkn berlebihan

6. Memecahkan lemak yg degil

7. Sesuai utk wanita selepas bersalin

8. Membuang toksin / angin berlebihan dalam badan

9. Mengurangkan kesakitan semasa haid

10. Melancarkan sembelit

KUALITI DIJAMIN!!!

BAHAN UTAMA:

Ginseng, Elaterin, Honeysuckle, Aloe, Fiveleaf gynostemma herb, Semen cassiae,Torae, Folium nelumbinis, Barbary wolfberry fruit


PENERANGAN BAHAN UTAMA:

1.The nano magnet in the center of the patch can produce magnetic waves (the wavelength is about 4-14 m),which can pass through the skin 8-12 cm in depth and do the meridian massage. This enjoys the same principle of Acupuncture Treatment. The magnetization of blood stream can effectively promote the depolymerization of blood cells and platelets through improving the order of extra-cellular ions and non-ionic substance. When acting on the skin, it will help release the nutrition and negative oxygen ion accumulated in the body.

2. The product effectively blocks the absorption of grease, sugar, and starch and helps balancing ones' excess appetite. It also helps eliminating fat and toxic in the body while tightening ones skin. With the effect of natural skin-penetrating accelerant, the natural herb can quickly pass through the skin into the human circulation system through navel area. Since the patch is extracted from natural herbs, it does not trigger diarrhea. Moreover, the slim-effecting rate of using patch is higher than taking pills because it bypasses the digestive system, the liver and the kidney. Its effective ingredients are also preserved likewise. Simply stick the slim patch onto the navel area and complete a treatment term and you will find how effective it is.


CARA PEMAKAIAN:

Step 1. Bersihkan kawasan (Shen-que point / bahagian tgh pusat.

Step 2. BUka pelekat pada Magnet Slimming Patch

Step 3. Tampal di tgh Guan-yuan point/bahagian tgh pusat

Step 4. Pakai Magnet Slimming Patch selama 12 jam

Step 5. Buka dan buangkan pada keesokanya hari nya

Step 6. Teruskan pemakaian setiap hari shgga 28 hari / shgga
mendapat tahap yang anda inginkan


CADANGAN :

1. Berkesan selepas pemakaian selama 28 hari

2. Minum 8 gelas air (200 ml per cup)

3. Elakkan makanan berminyak / pedas ketika pemakaian

 
Buang perut buncit & lemak dgn KOREAN SLIMMING TUMMY PATCH! ;)

TAMPAL DAN TIDUR atau TAMPAL DAN BEKERJA SEPERTI BIASA!! BIARKAN 12 JAM
DAPATKAN TUBUH YANG SIHAT DAN LANSING DLM MASA 28 HARI!!!

~ cuma 1 keping sehari!

1. Melancarkan peredaran darah
2. Mengatur / melancarkan perjalanan kitaran haid
3. Membantu membakar kalori dan lemak
4. 100% bahan semulajadi@natural, selamat, tiada kesan sampingan
5. Nano-magnet mengawal selera mkn berlebihan
6. Memecahkan lemak yg degil
7. Sesuai utk wanita selepas bersalin
8. Membuang toksin / angin berlebihan dalam badan
9. Mengurangkan kesakitan semasa haid
10. Melancarkan sembelit

Now Offer free postage!!

TRIAL:
10 paket = rm30, rm35 S&S (biasa rm40++)

Set hebat 1 bulan!
30 paket = rm70, rm75 S&S

Call/sms 012-3950371 utk tempahan atai ikut cara order yang diterangkan diatas.

VITAMIN C 1000mg Terbaik Untuk Kecantikan Kulit Anda





PSE0.jpg



KEBAIKAN VITAMIN C:

-Berkesan mencerahkan kulit wajah dan badan secara sekata, licin, gebu, berseri

-Mengekalkan kelembapan kulit, menghilangkan bintik2 hitam, memudarkan jeragat dan lingkaran gelap di bawah mata

-Merawat penyakit kulit seperti bisul, ekzema, dermatitis, juga batuk serta demam selesema

-Membasmi bakteria jerawat dan merawat parut

-Anti penuaan dan anti kedut

-Mengatasi masalah resdung dan alahan

-Diperlukan untuk pertumbuhan dan pembaikan tisu, fungsi kelenjar 
adrenal, dan juga mengekalkan kesihatan gusi & gigi

-Melindungi sel tubuh daripada kesan-kesan pencemaran, jangkitan serta meningkatkan imuniti

-Membantu mengurangkan tekanan darah tinggi, dan mencegah aterosklerosis

-Melindungi daripada pembekuan darah, lebam, menggalakkan penyembuhan luka dan pengeluaran hormon anti-stress

-Penting untuk penyuburan sel darah putih dan juga bertindak sebagai antihistamin semulajadi yang amat berguna untuk mengurangkan hidung bengkak semasa selesema, dan mengurangkan gejala-gejala lain alergi

-Membunuh bakteria patogenik, yang bertindak sebagai antibiotik yang tidak berbahaya

-Melindungi sel-sel otak dan saraf tunjang, yang sering dirosakkan oleh radikal bebas

-Membantu tubuh menyerap zat besi yang berlebihan, berguna dalam rawatan anemia

-Ia memainkan peranan penting dalam penghasilan hemoglobin dan sel darah merah dan menurunkan paras kolesterol dalam darah

-Merawat jangkitan saluran kencing

-Diperlukan untuk metabolisme asid folik dan vitamin lain

-Dijual hanya oleh pengedar sah sahaja, Jangan takut atau ragu dengan Vitamin ini

Vitamin C adalah jenis sustained released atau pelepasan perlahan-lahan, dalam masa 12 jam. Oleh itu, ia memastikan tubuh kita mendapat bekalan vitamin C yang berterusan.

SANGAT SESUAI UNTUK:
 
*wanita dan lelaki,umur 12 tahun keatas
*ibu mengandung
*ibu yang menyusukan bayi (menambahkan air susu)
*boleh diambil ketika haid
*mereka yang mengambil supplement kolagen dan glutathione (mengoptimumkan fungsi dan serapan bahan tersebut oleh badan)
*mereka yang mementingkan kesihatan dan kecantikan kulit
*perokok (mengurangkan penyerapan nikotin)
*mangsa kemalangan yang cedera/pembedahan, melecur

CARA PENGAMBILAN:
 
-Telan 1 biji tablet vitamin C setengah jam selepas sarapan atau sebelum tidur.
-Amalkan minum banyak air kosong (sekurang-kurangnya 2.5-3 liter sehari) bagi melancarkan pembuangan toksin serta membolehkan penyerapan vitamin secara optimum oleh badan.


KANDUNGAN SETIAP TABLET:
 
sodium ascorbate - 563mg
calcium ascorbate - 605mg
vit c - 1000mg
zinc - 5 mg
citrus bioflavonoids standardized extract - 100mg
hesperidin - 30mg
rutin - 50mg
grape seed extract - 5 mg
rosehip fruit extract - 5mg

-Standardized extracts, for effectiveness
-Non-acidic and gentle on the stomach
-Tablets are coated for easier swallowing
-No added preservatives, artificial colors or artificial flavors 

Lulus KKM 
100% halal


Vitamin C ni yang specialnya bukan sahaja untuk kelihatan cantik serta merawat masalah kulit berjerawat malahan berupaya merawat masalah seperti berikut :

1) Meningkatkan tahap imune system
2) Mengurangkan Gejala Selsema
3) Mempercepatkan pemulihan luka
4) Sihatkan gusi
5) Merawat asma dan elergi
6) Mengelakan dari cataract
7) Mengelakan dari sakit jantung dan beberapa jenis cancer
8) Bina collagen untuk kulit supaya lebih segar dan licin
9) Menghaluskan tumit kaki..(tiada lagi rekahan)



Dengan mengamalkan Vitamin C secara teratur kulit akan menjadi cantik, kurang kedut dan parut, kulit menjadi gebu dan cerah.

KEMUSYKILAN : 

*Tiada unsur keraguan dari segi halal (100% asid ascorbic) 
*Selamat dimakan 
*Bersifat larut air, jika terlebih dos pun tidak mendatangkan masalah,kerana akan keluar melalui urin dan peluh.

Alhamdulillah..
Belum ada lagi setakat ini bagi feedback negatif. Vitamin C ni memang tak ada side effect.Nasihat saya, jaga pemakanan, jangan stress, rehat cukup, minum banyak air untuk proses detox/buang toksin. Cara makan telan sebiji sehari dengan air masak (pagi @ malam) boleh kunyah kalau suka.

Ada yang mendakwa Vitamin C yang dijualnya shj yang paling baik, yang paling selamat, yang paling halal.
Bagi saya yang penting kejujuran dalam berniaga, sesiapa yang tahu dengan kebaikan Vitamin C tentu akan menjadikan Vitamin C sebagai makanan tambahan sehari2..Saya cakap makanan tambahan bukannya ubat, sebab Vitamin C ni sebagai makanan tambahan untuk penjagaan harian kulit dan badan kita, bukannya ubat yang boleh menyembuhkan penyakit.

Kebaikan vitamin C bukan sahaja untuk kulit, malah untuk mata...dan juga penambah vitamin dlm badan kita supaya kekal sihat....tak caya google tentang kebaikan Vitamin C ni...nak wajah berseri seperti memakai blusher? Makanlah vitamin C sebiji setiap hari...insya-Allah, pasti berkesan...

AMARAN KERAS: 
ELAKKAN DARI MINUM BERSAMA KOPI / TEH / CARBONATED DRINK


RAMAI YANG TELAH BERPUAS HATI DENGAN VITAMIN NI:

Anna : 
Akak Ambil Vitamin C baru 2 minggu lebih, xpakai mekap pon..juz sunblok jer...dlu mesti pakai concealer ngan compact powder lg... tu pn msh kusam gak..bila kena panas muka berkilat...tapi skrg, dah berseri n confident nak kuar rumah xyah tacap tebal2 lg

Shereen :
Perubahan yang sgt ketara.....memang berkesannn..!!!

Aini :
Syukur Alhamdulillah..dulu wajah sy teruk sgt dengan jerawat batu yg x surut2, macam2 benda dah cuba sampai terpaksa pegi ke pakar kulit, pastu kulit bertambah baik, saya cuba ambil vitamin C ni...dan smpai sekarang kulit takda masalah lagi....jerawat di kepala dan badan juga makin berkurang..

BIO LIFE NON ACIDIC VITAMIN C 1000mg (Recommended by Skin Specialist)
RM65 sebotol utk 30biji.
Kos Penghantaran - RM5 (SM) / RM10 (SS)
0123950371

Tidak ada gula –Takde kanji –Tiada Pewarna Tambahan –Tiada Perasa Tambahan –Free Sodium –Tiada TEPUNG –Tiada jagung – Tidak mengandungi produk tenusu –Tidak mengandungi yis.Sangat sesuai untuk vegetarian.

Pengambilan vitamin tak beri kesan kepada : 

✔ Mereka yang kuat minum kopi. Ini kerana kandungan kafein akan merosakkan vitamin yang sedia ada dalam badan kita. (kalau nak minum kopi jugak, jarakkan pengambilan kopi dengan vitamin sekurang-kurangnya antara 5-6 jam)

✔ Mereka yang tak suka minum air. Air sangat perlu dalam penyerapan semua nutrien.

✔ Makan tanpa ilmu. Ada sesetengah vitamin tidak boleh dimakan pada masa yang sama. Maka perlu tahu cara makan yang betul untuk kesan yang optimum.

✔ Vitamin tidak boleh makan serentak dengan ubat doktor. Ubat doktor akan membuatkan badan kita imun dan ini menghalang penyerapan vitamin dengan baik.

✔ Ibu menyusu yang mengharapkan peningkatan susu tetapi tidak mengepam mahupun tidak menyusukan anak secara langsung. Vitamin bantu penghasilan susu dengan lebih efesien dengan jadual pam atau penyusuan langsung yang kerap. Makan vitamin tetapi tidak pam maka tiada kesan apa-apa pada penyusuan.

❝ TAK KISAH APA VITAMIN PUN..SEELOK JARAKKAN TIME UTK MINUM KOPI (yg ada kafeian),kena BANYAK MINUM AIR!❞

Apakah Vitamin C yang sesuai, APA BEZANYA SLOW RELEASED & BUFFERED??

✔ BUFFERED Vitamin C bermaksud, non-acidic. Sesuai untuk mereka yang mempunyai masalah gastric yang serius.

✔ SLOW RELEASED/TIMED RELEASE pula bermaksud,kandungan Vitamin C diserap perlahan-lahan kedalam tubuh dalam jangka masa beberapa jam yang panjang. Jadi, kalau nak memilih Vitamin C, pilihlah SLOW RELEASED/TIMED RELEASE kerana tubuh kita hanya memerlukan beberapa mg sahaja dalam satu-satu masa. Maka, slow released ni membantu dos Vitamin C yang kita ambil diserap perlahan-lahan, bukannya sekaligus (merugikan, sebab Vitamin C berlebihan hanya akan dikumuh melalui urin).Antara produk Vitamin C yang reputable & ber
kualiti.



Please Choose One
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...