Rakan Baik Saya :

BE DAN SNE RAHSIA KECANTIKAN PARA ARTIS

BE DAN SNE RAHSIA KECANTIKAN PARA ARTIS
5 FAKTOR UTAMA - KEKAL MENAWAN ARTI KATA SEBENAR. 1. Kecerahan Kulit - kulit kemerah-merahan 3. Memperbaiki Gen - menghalang sakit keturunan 4. Metabolik - Metabolisma stabil 5. Anti-Pengoksidaan - awet muda 6. Menganjalkan kulit luaran dan dalaman dan mencantikkan payudara. SMS/WHATSAP/LINE/WECHAT SUKMA 012-3950371

Cara Pembelian

1. Sila buat pembayaran ke salah satu akaun bank seperti di bawah:

MBB-104115067179

CIMB-04060069633527

SUKMAWATI BINTI GERRY

SUKMAWATI BINTI GERRY


2. Selepas pembayaran, sila SMS:

NAMA PRODUK, NAMA ANDA, ALAMAT, NO TELEFON, JUMLAH BAYARAN, TARIKH & MASA BAYARAN, REFERENCE NO ke 012-3950371

3. Kami akan pos pesanan anda dalam masa 24 jam (hari bekerja) menggunakan Poslaju atau Citylink atau Skynet.

4 Sila dapatkan tracking kod dari kami.Jika masih belum terima barang dalam tempoh 3 hari atau lebih, sila hubungi kami untuk bantuan.

5. Anda boleh semak tracking kod anda di www.poslaju.com.my atau hubungi Posline di 1300-300-300 untuk bantuan.


6. Sila SMS atau email utk cara pembayaran melalui Credit Card, Paypal atau Western union.


Kos penghantaran : RM5 Semenanjung, RM10 Sabah dan Sarawak.


Untuk penghantaran ke tempat lain, sila hubungi kami di

012-3950371

Atau email watigerry@gmail.com.



PEMBAYARAN


Kulit cerah berseri dengan pil Glutathione.


SUPER WHITE AND SLIM GLUTATHIONE PLUS CARNITINE
L-GLUTATHION L-CARNITINE


L-GLUTATION + L-CANITINE Superwhite Bright & Slim
(2 IN 1- putihkan kulit dan langsingkan badan)


.
http://t0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcTJJc_eY5Bj_VuMlMUD3OO9XieOcthLsWmAfd4i5lWPgoJ52lti2Q
L-GLUTATION + L-CANITINE Superwhite Bright 
Harga Promosi : RM 65.00 seunit (Harga Pasaran : RM 80.00 ++)

.

Harga Termurah Di Pasaran
Promosi terhad selagi stok masih ada.

.
.To get better results should be taken to review the 1-2 months.
Kebaikan L-carnitine:

  • Merupakan satu ramuan yang begitu berkesan dalam pembakaran lemak (fat burner), menambahkan tenaga dan mengekalkan tahap kecergasan badan sepanjang hari. L-Carnitine merupakan ramuan yang sangat mujarab dalam program diet di mana ianya sangat effektif untuk mengurangkan rasa lapar dan letih.
  • Menambahkan tenaga dan mengekalkan tahap kecergasan badan sepanjang hari
  • Ianya ramuan yang bagus bagi melindungi jantung, saraf dengan bertindak sebagai agen antioksida

.
Kebaikan glutathione :

  • Gluta merupakan anti oksida yang utama kerana ia melindungi tubuh badan dari serangan penyakit & melawan radikal bebas. Paras Gluta dalam badan akan berkurangan disebabkan pendedahan kepada pencemaran, stress, minuman keras, merokok, factor pemakanan dsb.
  • NAC (N-Acethyl L-Cysteine) ditambah ke dalam KB untuk memaksimakanbkeberkesanan Gluta dan mengelakkan Gluta hilang begitu sahaja semasa penyerapan badan.
  • Membantu meningkatkan kekuatan dan ketahanan badan
  • Mampu merawat kebanyakkan gejala berkaitan dengan paru-paru seperti lelah, radang paru-paru yang serius, dan emphysema (udara yang berlebihan dalam paru-paru)
  • Mengekalkan fungsi immune, juga berperanan sebagai ajen ketahanan anti-tumor yang kuat
  • Melawan pengedaran pengoksidaan lemak dalam saluran darah, termasuklah kolestrol
  • Merangsang imunisasi
  • Menyahtoksin racun
  • Memutihkan kulit (membantu memutihkan kulit dengan menukarkan eumelanine (pigmentasi kulit gelap, coklat, kuning sawa matang) kepada phaeomelanin (pigmentasi kulit putih kemerahan)
  • Menghilangkan jerawat dan parut acne
  • Menjadikan kulit lebih lembut, segar dan berseri-seri
  • Menyembuhkan luka: memberi khasiat pada kulit

.
Glutathione dalam BADAN membantu :-

  • Kesulitan hamil & menambah bilangan sperma (untuk lelaki)
  • Gejala kanser, HIV, fibroid, alzhemeir, Parkinson, thyroid
  • merawat gejala berkaitan paru2 seperti lelah, radang paru2 & emphysema (udara berlebihan dalam paru-paru)
  • masalah hati (menyahtoksin nikotin, alkohol)
  • keletihan melampau, katarak & masalah mata, diabetes, darah tinggi
  • melindungi jantung & merawat kolestrol
  • melambatkan penuaan, meningkai system imun, merawat rambut gugur dll

.
Keberkesanan pada KULIT :-

  • Mengecilkan pori-pori & menjadikan kulit lembut, segar & berseri
  • Menghindari pigmen serta mengawal & mencegah kesan jerawat
  • Jawapan kepada kedutan awal
  • Menghasilkan & membaiki DNA
  • Membasmi nikotin dalam badan (bagus untuk perokok)
  • Tiada gejala negatif terdapat pada gluthathion kecuali…… pencerahan kulit secara keseluruhan…

.
Golongan yang memerlukan Glutathione :
* Perokok
* Peminum arak
* Sistem imunisasi yang rendah
* Masalah Hati
* Masalah Tirod
* Bermasalah dengan kadar sperma yang rendah,
* kanser
* kepada yang memerlukan kulit yang cerah dan putih
.
Kesan pengambilan L-Glutathione untuk pemutihan boleh dilihat dalam jangka masa :
- medium brown skin: 1-3 bulan
- dark brown skin: 3-6 bulan
- very dark skin: 6-12 bulan
- black skin: sekurang-kurangnya 2 tahun
- fair skin: kulit akan menjadi putih kemerahan dalam tempoh 1-2 bulan
.
Kenapa ambil Glutathione?

  1. Glutathione sudah lama terkenal di kalangan artis2 dan celebrity international dan juga di Malaysia. Juga dikenali dengan gelaran Master Antioxidant. Pengambilan Glutathione dengan cara berterusan akan membuat kulit semakin putih dan cerah. Glutathione juga akan membuatkan anda kelihatan 5 hingga 10 tahun lebih muda dari usia sebenar.
  2. GLUTATHIONE adalah protin yang mengandungi 3 jenis asid amino iaitu cysteine, glutamic dan glycine, yang biasanya dihasilkanoleh badan untuk mengatasi pencemaran udara, air yang di minum,bahan kimia dan racun serangga di dalam makanan yang di makan. Bahan-bahan ini boleh memusnahkan sel-sel di dalam sistem tubuh kita.
  3. Glutathione selalunya dipanggil sebagai “Master Anti-oxidant..di dalam badan, molikul yang terbentuk oleh jalinan asid-asid amino dan anti-oxidant yang di hasilkan secara semulajadi oleh badan. Ia nya telah diketahui secara meluas tentang kepentingannya untuk mengekalkan kesihatan dan jangka hayat yang panjang.
  4. Glutathione yang dipertingkatkan kandungan dose nya memberikan kesan sampingan yang baik seperti memutihkan kulit (SKIN WHITENING). Badan akan meningkatkan penghasilan glutathione selari dengan peningkatan pendedahan badan kepada bahan beracun (toxin). Tanpa perlindungan dari Glutathione ini, sel-sel badan akan mati dengan kadar yang cepat, ini akan mempercepatkan proses penuaan dan risiko kanser.
  5. Anti-oxidant, anti-penuaan dan untuk pencerahan kulit .
  6. Definasi : L- Glutathione adalah kompoun tripeptide aktif sulfur amino asid semulajadi yang terdiri dari :  L- Cysteine, L-Glutamic dan Glycine.
  7. Produk istimewa memutihkan kulit wajah dan badan dan juga meningkatkan tahap kesihatan
  8. Mengandungi L-Glutathione dgn L-Cysteine yang berfungsi sebagai agen pencegah pigmentasi dan menggalakan pembentukan melanin kulit yang cerah
  9. Glutathione juga berfungsi sebagai agen anti-oksida dan juga anti-penuaan
  10. L-Glutathione dikenali di Asia sebagai pil pemutih, pil bleaching, pil pencerah dan menjadi semakin popular kerana ia berupaya untuk mencerah dan mencantikkan kulit serta membantu meningkatkan tahap kesihatan.

.
GLUTATHIONE SEBAGAI MASTER OKSIDA
- Menguatkan system imunisasi
- Menolong mengelakkan kanser terutama kanser hati
- Melindungi badan dari molikul oksigen yang tidak baik.
- Diperlukan untuk menyahtoksid nikotin.
- Membantu hati di dalam proses menyahtoksid badan
- Memainkan peranan penting didalam pencegahan kanser dan rawatan
- Melindungi dari bahaya penyakit jantung dan sakit teruk
- Menambah bilangan sperma bagi lelaki yang kekurangan bilangan sperma..
- masalah paras Glutathione rendah biasanya terdapat pada individu yang mempunyai system imunisasi yang rendah, penyakit Kekurangan sel (Neuro-degenerative disease) seperti ALS, Alzheimer, Parkinson, ketidaksuburan lelaki, kesulitan hamil….
.
BUKTI KEBERKESANAN
* anti oksidan
* kanser
* selaput
* penyakit hati
* masalah mata
.
MECHANISM OF ACTION:
Merubah perjalanan normal pigmentation(Kesan gelap pada kulit) dari eumelanin kepada pheomelanin
.
Kesan Sampingan:
Bebas dari kesan sampingan. Selamat digunakan. Diklasifikasikan sebagai makanan sampingan bukannya herbal. Dibuat dari molikul yang di oleh secara genetic. Satu satu nya kesan sampingan yang di lapurkan adalah PEMUTIHAN KULIT jika diambil secara berlebihan..
.
Cara pengambilan glutathione pills
* Pastikan Detox dulu 5-6 hari untuk membuang bahan kimia dalam badan dan tidak menganggu proses gluta.
* Jarakkan 5-6 jam untuk pengambilan pil gluta seterusnya /sebarang produk lain .
* Kosongkan perut sejam sebelum dan sejam selepas ambik gluta untuk efek lebih cepat.
* Minum air 2-3 liter sehari..
* Jangan ambil sebarang makanan/minuman yg mengandungi kafein untuk mempercepatkan kesan gluta..
*Perlu ada 1000mg glutathione dalam badan sehari untuk dapat effect pemutihan cepat.
*Jadi satu pill ada 1000mg ambil 2 kali sehari 1000mg.
*Untuk effect yang lebih cepat bleh ambik 3 pills
*Perlu di ambil bersama 500mg vitamin c @ 1000mg vitamin C NON ACID.
.
ATURAN MAKAN:-



· 1-2 KAPSUL SEKALI - 10 MINIT SEBELUM MAKAN PAGI
· UNTUK DAPATKAN HASIL YANG BERKESAN, AMBIL SEKURANGNYA BERTERUSAN SELAMA 2-3 BULAN.


Benefit :

  • Accelerate the burning of fat.
  • Clear white skin
  • Reduces freckles & black spots
  • Enriched with natural extracts that help clear skin.
  • Reduces dark spots & freckles with weight loss
  • No side effects.

KANDUNGAN:-

WHITENING:-

  • L-Glutatione - 500mg.
  • Collagen from deep sea fishing - 100 mg
  • Extract from pine bark - 50 mg .
  • Alpha Lipoic Acid ( ALA ) 20 mg.
  • L - R G Nin - 10 mg.
  • Grape seed extract - 50 mg.
  • Extracts from tomato - 50 mg.
  • Vit C - 50 mg.
  • Co-enzyme Q10 - 20 mg.
  • Vit – E -20 mg.
  •  Bluberry extract - 20 mg.

SLIMMING:-

  • L-carnitine 750 mg
  • Tenykhry 200 mg.
  • Macrocrystaline Cellulose - 150 mg
  • Garcinia - 50 mg.
  • CLA - 50 mg.
  • Makampom - 30 mg.
  • Vitamin - 15 mg.



HARGA PROMOSI
Harga promosi kami :
  • Belian seunit L-GLUTATION + L-CANITINE Superwhite Bright RM 65.00 .
KOS PENGHANTARAN
Sila tambah RM 6.00 (Sem. Malaysia) dan RM 10.00 (Sabah/Sarawak) bagi setiap penghantaran. Sila berhubung dengan Sukma 012-3950371 untuk penjelasan lanjut.
.
HARGA DISKAUN PENGEDAR
Sila SMS atau email bagi mendapatkan harga pengedar. Pembelian pengedar 1/2 dozen (6 unit).UNTUK NEGO HARGA BOLEH CALL 012-3950371
.








Berminat SMS :
0123950371







20 comments:

Tanpa Nama berkata...

ada berapa biji utk 1 botol?

Butik Sukma Online berkata...

Ada 30 biji..utk sebulan.

Tanpa Nama berkata...

hilang x parut2 lama?

Sukma berkata...

Pil ni utk putihkan kulit, kalau parut takleh hilang hanya blh samarkan je..kalau nak hilang parut guna krim bio t3 utk sapu dan e trienol utk makan..

Tanpa Nama berkata...

saya baru bersalin secara p'bedahan.skarang masih lgi dallam pantang.selamat/sesuai tidak jika saya ingin memakan pil ini.

Sukma berkata...

Kalau baru buat pembedahan bersln mcm tu seelok-eloknya ambiklah E trienol..harga rm60 siap postage, makan sebiji setiap hari selepas sarapan pagi. E trienol ni selain untuk cerahkan kulit, ianya elok jg untuk jantung.

Tanpa Nama berkata...

Adakah harga produk yang dipaparkan masa ini masih sama/harga terkini? Jika saya ingin membeli 2 jenis produk, adakah caj penghantaran ke alamat yang sama dikira 'double' jugak?

Sukma berkata...

Harga masih sama dan kalau beli lebih dari satu produk, penghantaran dikira sekali je...x kira berapa banyak brg yg dibeli.

Tanpa Nama berkata...

Btl ke berkesan? Kt farmasi xde jual ke?

Sukma berkata...

Dear...ubat ni xde kat farmacy ya..insyaallah mmg berkesan

Tanpa Nama berkata...

Kalo nak putih, hilangkan parut jerwat and glowing nak pilih mana satu?

Sukma berkata...

Hai..kalau Nak yg all in one camtu elok amik femalov...sume ada n terbukti berkesan..Tq

Tanpa Nama berkata...

Femalov berapa rm?...

Tanpa Nama berkata...

Me nak order glutathione 2in1 utk 1btl..mcm mana? Me kat sabah.

Sukma berkata...

boleh je...sms no akak kat ats tu, nti akak tunjukkan mcm mana nak order..

Tanpa Nama berkata...

Thank you...brg dah dpt tapi Mcm mana nak guna glutatione cream tu?..

Tanpa Nama berkata...

menyusu bayi bleh amek ke?

Sukmawati Gerry berkata...

Boleh...

Tanpa Nama berkata...

xde kesan sampingan nya kerr..??
Tkut plak nak cuba..
sbb muka sya ni ada bks2 jerawat.
cm na mau bli to.?? Ada jual kt supermket kerr.??

Sukmawati Gerry berkata...

Xde kesan sampingan..kat frmcy xde, boleh sms je 012-3950371 nti akak bg no akaun..

Catat Ulasan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...