Label

Semua Barang (127) Kecantikan Wanita (68) Cerahkan kulit (45) Awet muda (26) jerawat (23) Slimming (22) Jeragat. (20) Parut (19) Hilangkan parut (18) Rawatan badan (17) Cosmetics (16) payudara. (15) D'herbs (13) Slimming Suit (13) Kolagen (10) Pigmentasi (10) Lelaki (7) Suami Isteri (7) stretch mark (6) Baju kurung (5) baju kurung moden (5) baju raya (5) collagen (5) whitening (5) Buang daki (4) Mask (3) Pewangi (3) Pure Marine Collagen (3) 2N eyemed (2) Bra (2) Hilangkan parut lama dan baru (2) Inner (2) Syiling atau coin antik (2) Air Doa Imam (1) Asma (1) Aurora Mutiara (1) Aurora SX (1) Azanis Scar Serum (1) Batuk (1) Beauty Secret (1) Blouse cantik (1) Gaun Pengantin dan Dinner (1) Glutacaps (1) Hilangkan selulit (1) Izeara Body Serum (1) Kasut tumit tinggi. (1) Klorok Candy (1) Kryolan (1) Mata (1) Pearl Coffee (1) Pemutih Gigi (1) Pen Pemutih Gigi (1) Primadona Gold Premix Coffee (1) Promosi (1) Resdung (1) SB Beautycare (1) Teeth Whitening (1) Tudung bawal sulam (1) Tudung pelangi (1) baju budak harga lelong (1) baju frozen (1) baju kanak-kanak (1) baju murah (1) cara memakai shawl (1) ce (1) concealer (1) foundation (1) gaun chiffon (1) gaun lycra (1) hanset clone korea (1) i phone 5s (1) i phone 6 (1) kelambu pengantin (1) kuruskan badan (1) makeup (1) makeup 3 in 1 (1) mancungkan hidung (1) melangsingkan badan (1) mesin jahit sulam (1) nose remodelling (1) peplum (1) punggung (1) samsung (1) samsung note (1) samsung tab s (1) shawl cantik (1) tudung terkini (1) white light (1)

Rakan Baik Saya :

DALAM 7 HARI KULIT CERAH, GEBU, MENAWAN DENGAN AURORA SX

DALAM 7 HARI KULIT CERAH, GEBU,  MENAWAN DENGAN AURORA SX
BERHABIS RIBUAN RINGGIT XDE HASIL? MUKA MAKIN KUSAM BILA USIA DAH 30AN?40AN? SUAMI KOMPLEN ISTERI XCANTIK MACAM DULU? KAMI ADA PENYELESAIANNYA.SMS/WHATSAP/LINE/WECHAT SUKMA 012-3950371 BERKESAN SEAWAL 1 HARI..

Cara Pembelian

1. Sila buat pembayaran ke salah satu akaun bank seperti di bawah:

MBB-104115067179

CIMB-7027064247

SUKMAWATI BINTI GERRY

SUKMAWATI BINTI GERRY


2. Selepas pembayaran, sila SMS:

NAMA PRODUK, NAMA ANDA, ALAMAT, NO TELEFON, JUMLAH BAYARAN, TARIKH & MASA BAYARAN, REFERENCE NO ke 012-3950371

3. Kami akan pos pesanan anda dalam masa 24 jam (hari bekerja) menggunakan Poslaju atau Citylink atau Skynet.

4 Sila dapatkan tracking kod dari kami.Jika masih belum terima barang dalam tempoh 3 hari atau lebih, sila hubungi kami untuk bantuan.

5. Anda boleh semak tracking kod anda di www.poslaju.com.my atau hubungi Posline di 1300-300-300 untuk bantuan.


6. Sila SMS atau email utk cara pembayaran melalui Credit Card, Paypal atau Western union.


Kos penghantaran : RM5 Semenanjung, RM10 Sabah dan Sarawak.


Untuk penghantaran ke tempat lain, sila hubungi kami di

012-3950371

Atau email watigerry@gmail.com.



PEMBAYARAN


Hilangkan parut Badan dengan cepat dan berkesan.

Hilangkan parut badan, kesan kemalangan, luka, kudis dan kesan rekahan dengan cepat dan berkesan....Dengan Bio t3.


Harga promosi Body Scar Reducer Cream.RM90.00 (untuk bulan ini sahaja)..!!

Bio T3 Scar Cream
HARGA PROMOSI BULAN INI...RM90.00

Harga promosi  satu set RM190.00.00 sahaja..(1 botol Vit E+1 botol Bio t3+ 1 botol Vitamin C 1000mg)..
Harga biasa RM270.00.....

Krim hebat untuk mengurangkan dan seterusnya menghapus terus parut-parut di tubuh. Krim herba yang diperkaya dengan Calendula, Echinacea dan Hydroxproxsilane ( bahan yang diekstrak secara bioteknologi) yang selamat dengan mengguna teknik nano dan tidak mengandungi bahan-bahan dari haiwan. 

Cara menggunakan :

Sapu secara nipis dan rata ketempat yang berparut, urut sedikit secara bulatan supaya krim meresap.
Gunakan 2 kali sehari untuk parut baru, jika parut lama gunakan 3 atau 4 kali sehari untuk kesan yang cepat.

Isi Bio T3 ini 50gram sebotol.
Jika parut sedikit dan tak terlalu banyak boleh digunakan segingga sebulan atau 2 bulan.

Ramai yang berjaya menghilangkan atau sekurang-kurangnya mengurangkan parut yang gelap dan hodoh. Lebih elok ambil Vitamin E dan Vitamin C 1000mg untuk merawat kulit dari dalam. Parut akan lebih cepat hilang.

Krim ini pantas bertindak dan menjadi pemangkin kepada aktiviti enzim yang menghasilkan protein untuk mendorong pembinaan tisu baru, menguatkan dan melindungi serat kolagen dan elastin. Protein yang dihasilkan akan menjadikan tisu penyambung (connective tissue) akan bertindak lebih cekap untuk mengawal elastisiti dan tekstur kulit, krim ini juga akan bertindak sebagai anti-penuaan (anti-ageing) kepada kulit.
Kegunaan krim ini:

·         Untuk parut di badan dan muka
·         Parut akibat surgery
·         Parut akibat kebakaran
·         Parut akibat kemalangan
·         Strecth mark
·         Parut jerawat

Testimoni Bio T3 Scar Free Cream :
Semua testimoni saya dapat Melalui SMS pelanggan.

Azizah 

"Salam kak, krim ni ada lagi x..?
Saya nak lagilah, memang dah nampak kesan..
Saya pakai bau 2 mgu."

Nor

"Kak, Nak satu set lagi ya.Nti saya bankin.."

Ila

"Kak sukma, kalau ambik lagi dapat kurang x...hehe
Saya nak beli lagi, krim ni eloklah.."

Kebaikan Vitamin E :


Campuran Tocotrienol : 60 kali lebih kuat Berbanding Vitamin E biasa untuk sistem kardiovaskular yang sihat dan kulit yang lebih muda bebas parut.

Formula Vegetarian Tocotrienol yang pertama dipasaran.
Vitamin E semulajadi + Tocotrienol 
Mengandungi 50mg campuran Tocotrienol dari kelapa sawit dan Tocopherol dengan sistem penghantaran pengelmusian sendiri untuk meningkatkan keberkesanan penyerapan.

Berbeza dengan suplemen Vitamin E biasa yang hanya membekalkan Alpha-Tocopherol, setiap kapsul Vegetarian Nn E Trienol merupakan formula Vitamin E semulajadi yang membekalkan 50mg campuran beberapa jenis Tocotrienol (alpha, beta, gamma, dan delta) dengan alpha Tocopherol untuk perlindungan anti oksidan yang lebih menyeluruh, perlindungan kardiovaskular yang lebih baik dan manfaat mencantikkan kulit yang ketara.
Harga RM60.00 
Postage RM5 Semenanjung

 RM10 Sabah dan Sarawak
Sukma 012-3950371


Lebih berkesan daripada Vitamin E biasa untuk :
  • Mengurangkan kolesterol 'mudarat' LDL sebanyak 31% dalam masa 4 minggu tanpa menurunkan tahap kolesterol 'baik' HDL.
  • Mengekalkan kelenturan saluran darah untuk tekanan darah yang lebih baik supaya mengurangkan risiko serangan sakit jantung atau strok.
  • Melindungi kulit dari sinaran UV yang memudaratkan untuk mengelakkan kegelapan kulit.
  • Memastikan keremajaan kulit yang lebih lama dan mengurangkan penuaan kulit sebelum masa - kulit menggeleber, kedutan, pigmentasi, dan warna kulit tidak sekata.
  • Mengelakkan pengumpulan sisa buangan tekanan oksidatif yang muncul sebagai tompok-tompok penuaan terutamanya pada belakang tapak tangan.
Barah payudara adalah punca utama kematian disebabkan barah dikalangan wanita. Tocotrienol membantu dalam pencegahan barah payudara! Pencegahan sememangnya lebih baik daripada rawatan.

Menggunakan teknologi Lyfil (pengisian cecair ) bersama sistem penghantaran pengemulsian-sendiri yang canggih untuk meningkatkan kadar penyerapan. Dengan ini, anda pasti akan memperoleh lebih banyak manfaat dari suplemen Vitamin E anda.Dan ia larut sepenuhnya tanpa memudaratkan buah pinggan berbanding dengan jenama Vitamin E yang lainnya. 


Kebaikan:
1. Melindungi kulit dari pancaran matahari
Dengan Penggunaan lotion Vitamin E.

2. Mengekalkan kelembapan kulit
Pengambilan supplement vitamin E mencegah dehidrasi kulit. jika anda lihat seorang wanita yang berusia tetapi kelihatan muda dengan wajah yang sihat berseri, itu bererti dia mengambil vitamin E secukupnya, hmm...

3. Membantu di dalam menyerap vitamin A
vitamin A seperti yang terdapat di dalam karot penting untuk penglihatan dan kulit yang sihat. walau dalam kuantiti yang sedikit, vitamin A ini perlu diserap oleh tubuh bagi kegunaan di atas. pengambilan vitamin E dapat menolong menyerapnya. 

4. Melawan dan mencegah jerawat
menyapu losyen yang mengandungi minyak vitamin E sangat membantu mencegah jerawat atau jeragat dari timbul di permukaan kulit. 

5. Mencegah penuaan kulit
Vitamin E ialah sejenis antioksidan. vitamin E melawan radikal bebas dan membuang toksin dalam tubuh. jadi vitamin E penting sebagai agent 'anti-penuaan' kerana bahan-bahan mekap yang mengandungi vitamin E dirumus khas untuk mengurangkan kedutan dan garis-garis halus di muka. pengambilan supplement dalam 400 milligram vitamin E setiap hari pula akan memperbaiki tekstur kulit anda, dan elakkan daripada dimusnahkan oleh pancaran matahari. 

6.Elok untuk kulit yang terbakar (sunburn)
Vitamin E ni sejuk dan sangat berkesan menghalang rasa terbakar. sapukan pada kulit sebelum terkena pancaran matahari bagi melihat kesannya secara positif. 

7. Mengurangkan parut
bagi perempuan yang mengandung, anda pasti mempunyai 'stretch mark' di perut. sapukan vitamin E di bahagian tersebut akan menghilangkan kesan parut. ini kerana parut terbentuk oleh collagen dan vitamin E dapat mengurangkan kekuatan ikatan molekul dalam collagen itu.

8. Mencegah barah kulit
kerana merupakan satu antioksida dan juga kerana ia dapat melindungi kulit daripada panahan pancaran matahari, gabungan kedua-dua ini sangat bagus dalam melindungi tubuh daripada kanser kulit ataupun masalah kulit yang teruk.

jadi, mulai sekarang pastikan anda makan vitamin E untuk memiliki kulit yang cantik.



Antara kebaikan Vitamin C pula ialah :





-Berkesan mencerahkan kulit wajah dan badan secara sekata, licin, gebu, berseri



-Mengekalkan kelembapan kulit, menghilangkan bintik2 hitam, memudarkan jeragat dan lingkaran gelap di bawah mata



-Merawat penyakit kulit seperti bisul, ekzema, dermatitis, juga batuk serta demam selesema



-Membasmi bakteria jerawat dan merawat parut pada muka dan badan

-Anti penuaan dan anti kedut

-Mengatasi masalah resdung dan alahan

-Diperlukan untuk pertumbuhan dan pembaikan tisu, fungsi kelenjar 
adrenal, dan juga mengekalkan kesihatan gusi & gigi

-Melindungi sel tubuh daripada kesan-kesan pencemaran, jangkitan serta meningkatkan imuniti

-Membantu mengurangkan tekanan darah tinggi, dan mencegah aterosklerosis

-Melindungi daripada pembekuan darah, lebam, menggalakkan penyembuhan luka dan pengeluaran hormon anti-stress

-Penting untuk penyuburan sel darah putih dan juga bertindak sebagai antihistamin semulajadi yang amat berguna untuk mengurangkan hidung bengkak semasa selesema, dan mengurangkan gejala-gejala lain alergi

-Membunuh bakteria patogenik, yang bertindak sebagai antibiotik yang tidak berbahaya

-Melindungi sel-sel otak dan saraf tunjang, yang sering dirosakkan oleh radikal bebas

-Membantu tubuh menyerap zat besi yang berlebihan, berguna dalam rawatan anemia

-Ia memainkan peranan penting dalam penghasilan hemoglobin dan sel darah merah dan menurunkan paras kolesterol dalam darah

-Merawat jangkitan saluran kencing

-Diperlukan untuk metabolisme asid folik dan vitamin lain

 Senarai harga Kalau berminat beli asing- asing:

- Bio T3 Scar Free Cream RM90.00
-Vitamin E Trienol RM60.00 (30 biji-utk sebulan).
-Vitamin C 1000mg RM60.00 (30biji utk sebulan).
atau RM190 satu set ( 1btl Bio, 1btl Vit E, 1btl Vit C).

012-3950371. 

Please Choose One

129 comments:

yoomin berkata...

nak tanya, berkesan ke krim ni?

Butik Sukma berkata...

Setakat ni blm ada lg yang complen, biasanya keberksanannya dah blh nampak dalam 2 atau 3 minggu jika prt tak gelap sgt. Kalau gelap, besar n dalam makan masa skt.

prehe berkata...

macam mane nk order..parut surgery boleh hilang x...parut baru dalam sebulan...

Butik Sukma berkata...

krim ni untuk sume jenis parut, so bks surgery pon blh..Kalau nak sms je 012-3950371 untuk details tq.

yoomin berkata...

kalau parut yg bertahun2 lama tu bley ilang x?

Butik Sukma berkata...

Parut lamapn blh hilang...tpi bknlah lenyap trs, mula2 dia akan kabur pastu jika teruskan pakai akan hilang beransur2.

Tanpa Nama berkata...

toner pglupasan yang kakak syorkan tu.. kakak ada jual tak? bab sya dah cari kat farmasi tp takda.. hmm, brapa lama pghantaran kalo saya nak beli produk ni..

Butik sukma online.com berkata...

Toner tu akak ada jual..rm65 satu poslaju rm5. Kalau nak sms akak selepas bankin k..tq

Tanpa Nama berkata...

E Trienol tu pil penghilang parut kan kak?

Sukma berkata...

Ya..E Trienol pil utk penghilang parut, bio t3 utk sapu, e trienol utk makan so luar dlm kita treat.

Tanpa Nama berkata...

Bio T3 Scar Cream,boleh tak digunakan utk menghilangkn parut di hidung akibat terkena api(plastik yg tlh cair dibakar), kak?

Sukma berkata...

Boleh...caranya sama, sapukan je bio t3 kat tempat yang kena plastik panas tu 2x sehari.

Tanpa Nama berkata...

ada x ubat nk hilangkan bekas kurap yg dh lame.?
sy dulu pakai mnyak cap kaki 3 pastu baik, tp ad tingggal kesan hitam.. mcm mana yek nk bg hilang kesan tu?

Sukma berkata...

Boleh guna bio t3 ni juga untuk hilangkan parut bks kurap tu...

Tanpa Nama berkata...

krim bio t3 ni berkesan untuk parut cacar ?? hmm..kulit muka sy ada bekas berlubang sebab cacar..

Sukma berkata...

Utk parut cacar pn blh, sapu kat bks cacar tu 2x sehari, kakan e trienol supaya cepat skt ksan dia.

Tanpa Nama berkata...

Sis, if parut lpas ggtan nyamuk blh hlg tak klu guna krim ni? Ggtn nyamuk tu nampak, so if i nk guna papa bj i rasa malu je coz nampak, klu krim ni blh hlgkn parut tu, i nak cuba. :-)

Sukma berkata...

Cream ni blh hilangkan sume jns parut, kena ggt nyamuk nipn blh gak..sapu je kt tempat parut tu..kalau nak lagi cepat hilang ambik satu set dg e trienol utk rawatan dalaman parut.

Tanpa Nama berkata...

saya rasa parut sy dah hilangkan pigmentasi kulit..kale pn da tkr putih..x sme cm asal..msih ade hrpn ke kak utk kembali spt sedia kala..

Sukma berkata...

Insyaallah msh blh kalau guna bto t3 cream n etrienol ni.

Tanpa Nama berkata...

sy nk order xpi mcm mne ye?boleh bgi diskaun x klu beli satu set..

Sukma berkata...

Kalau berminat blh bankin je ke akaun cimb 04060089336528 atau maybank 104115067179 pastu sms nama, alamat,ke 012-3950371. Harga rm190 tu harga promosi utk e trienol 2 bulan. Harga set biasa rm155 e trienol sebulan je..dah jimat banyak.

Tanpa Nama berkata...

Boleh tak parut yang berwarna putih akibat melecur
dhilangkan dengan krim bio t3..

Tanpa Nama berkata...

bio t3 scar cream takde ke jual di farmasi?..

Sukma berkata...

Bio T3 boleh hilangkan sume jns parut n kesan kat kulit, hitam ke putih blh. Hanya jika parut tu timbul hanya kesan hitam atau putih die je yg hilang. Bekas luka tu xkan hilang terus hanya blh kurangkan je..
Krim ni ada kat cni je, farmacy xde...

orcHid berkata...

kak,krim nie leh guna tuk 1 bdan tmasuk muka ke?

Sukma berkata...

Boleh guna kat badan n muka skli...

Tanpa Nama berkata...

assalam kak.krim bio t3 tu brpe ye?

Sukma berkata...

Wassalam...harga Bio T3 rm95 siap postage. Kalau sabah sarawak rm100 siap postage. tq

Tanpa Nama berkata...

salam kak sukma..sy dh guna bio t3 3 minggu.. knape parut sy makin gelap eik? xnmpk kesan sgt kat parut sy tuh..

Tanpa Nama berkata...

Saya guna sebulan, dah nampak kesan...tapi perlahanlah sbb parut saya besar but xdlm!

Sukma berkata...

@Tanpa nama, biasanya 3 mgu dah nampak perubahan walaupun skt...masa beli ada dapat kertas cara guna yang akak kirim x? Krim tu kena sapu n urut skt kat parut tu, tpi jgn kuat sgt masa urt tu...kalau guna dg cara yg betul xde masalah, kecuali kalau parut tu mmg dalam sgt. Sbb parut dalam xleh hilang hanya kaburkan warna hitam die je..

mirae_cororo berkata...

kalu parut lama dekat 10 thn jd hitam bekas kudis boleh hilang x??????

Chris berkata...

nak tanya..kaki saya berparut gigitan nyamuk dan gatal2 dah bertahun lamanya..boleh hilang tak?

macamana nak place order produk ini?

Sukma berkata...

Nak hilang terus kalau parut Dalam n gelap sangat Mungkin lambat sikit. Tapi beransur2 akan kabur n lama2 hilang. Kalau parut timbul yg hilang hanya kesan hitam atau putih dia je....parut xleh hilang trs.

Sukma berkata...

Kalau nak order sms 0123950371

Sukma berkata...

Nak hilang terus kalau parut Dalam n gelap sangat Mungkin lambat sikit. Tapi beransur2 akan kabur n lama2 hilang. Kalau parut timbul yg hilang hanya kesan hitam atau putih dia je....parut xleh hilang trs.

Tanpa Nama berkata...

saya berminat dgn Bio T3 Scar Free cream. Tpi boleh hilang kan ke parut berlubang saya yang agak lama lebih kurang 2 ke 3 tahun jugak , banyak jenis ubat saya guna tapi hasil still tidak memuaskan so sure ke Bio T3 Scar Free cream boleh hilang kan parut saya ni

Sukma berkata...

Kalau parut berlubang mmg agak susah nak hilang, dia xkan hilang terus, hanya tanda hitam atau putihya je yg hilang. Lubang tu still akan ttp ada. Rawatan laserpun xblh hilangkan kesan lubang tu, hanya pembedahan plastik yg boleh wat dia hilang sepenuhya. Bio t3 boleh hilangkan tanda2 hitam atau putihnya je.

Tanpa Nama berkata...

kalau parut akibat kudis macam parut yang hitam tu ley hilang x...ley dapat kulit yg lama x??

Sukma berkata...

Selagi kesan kudis tu x dlm. Mmg boleh hilang. Kena rajin n sabar. Dah ramai yg repeat order sbb keberkesanannya.

Sukma berkata...

Selagi kesan kudis tu x dlm. Mmg boleh hilang. Kena rajin n sabar. Dah ramai yg repeat order sbb keberkesanannya.

Tanpa Nama berkata...

kak,sye megandung dan mengalami gatal2/kudis seluruh badan,mmg kulit byk parut.boleh kak advice product apa yg boleh sye guna dan adakah ia selamat utk ibu mgandung?

Tanpa Nama berkata...

Pakej tu macam mana dan sampai bila, saya ada bnyk parut kudis buta lama hampir 30 tahun di tangan,. Berpa lama masa diambil kak diambil n parut x berlubang cuma ada patches yg hitam n degil nak hilang

Sukma berkata...

Harga promosi rm190 utk 1 bio t3 n 2 botol e trienol masih ada lagi.
Boleh cuba utk hilangkan tanda2 hitam tu.

Tanpa Nama berkata...

Adakah parut kudis buta yang dah lama sangat2 boleh hilang. Adakah puan pernah ada customer yg alami mcm sy,boleh hilang atau pudar saje

Tanpa Nama berkata...

Parut timbul tak boleh hilang kak ?

Tanpa Nama berkata...

stok ada lg ka?harga promosi masih ada ka?

Sukma berkata...

Ya stok ada..n harga promosi masih ada lg.

Tanpa Nama berkata...

klu parut da dekat 19tahun,leh ilang ke kak??parut tu cam garu sbb gigitan serangga.da mcm2 gune,tp xberkesan. ad harga promosi x? lg 1 , yg vit e tu, ad effect jangka mase pjg pada buah pinggang x?

Sukma berkata...

Kalau parut tu dalam xleh hilang terus, tapi boleh kurangkan. Parut akak mengecil, kalau hanya tanda2 hitam atau putih xterkopek kulit dia boleh hilang terus..kena rajin sapu 2 kali sehari. Vit e tu selamat utk jangka masa pjg, malahan elok utk jantung n kulit. Ada sijil kementerian kesihatan malaysia...MAL

Tanpa Nama berkata...

Kak parut timbul tak bole hilang ke ?

shazyana yana berkata...

saya ada parut pada betis , kesan dari excden n jatuh . .ade cara yg berkesan x utk hilang kn nye . . n cara utk putih kan kulit pada lutut . .

Sukma berkata...

Set hilangkan parut ni pun blh buat putihkan kulit n hilangkan parut hitam atau putih kat kulit...cubalah..

Tanpa Nama berkata...

ade stok lg x bio T3??stillboleh order??

Sukma berkata...

Ya still ada Stok..n blh order..tq

Tanpa Nama berkata...

Parut jerawat itam2 pn leh ilang ke? Trutama kt blkg bdan?

Sukma berkata...

Boleh..tpi kat belakang bdn susah nak sapu..lagipun kalau parut tu banyak krim ni cpt habis...elok makan Vitamin C untuk hilangkan jerawat kat belakang badan tu...

Tanpa Nama berkata...

kalau parut keloid sbb tangan bergesek dengan jalan raya boleh hilang ke?? parut luka timbul sbb trkena kaca pon boleh hilang X?

Sukma berkata...

Kalau parut timbul atau keloid boleh kurangkan kesan parut tu..xleh hilang terus licin habis, sbb dah terkena daging..kecuali buat pembedahan dan laser baru blh hlg terus.

Tanpa Nama berkata...

kak.mmag 2 mgu da nampk kesan?

Sukma berkata...

Biasanya 2mgu mmg dah nampak kesan, tapi bergantung jg dg parut tu dlm ke tidak..

Tanpa Nama berkata...

sy ade try dermatik n maderma tp hasil memg x nampak langsung.

mOhD gHaZali berkata...

salam..sy nak tanya, tangan sy ade kesan parut terbakar kena api..hampir 2 tahun dah tp still xhilang..ape produk yg sesuai untuk hilangkan parut sy ni brape kosnye?

Sukma berkata...

Kalau kesan terbakar biasanya parut tu timbul n agak besar. Susah nak hilang terus, Mungkin bio t3 hanya blh kurangkan skt kesannya. Kalau nak hilang terus n licin blk kena wat plastic surgery n kosnya plak Mahal ribu2 jg, tapi kalau ada duit apa salh nya...

Tanpa Nama berkata...

salam.. sy dah habis gune krim sapu bio t.. ade hasil makin pudar tp x sepenuhnya.. boleh x sy ambik hanya vit e aja untuk part badan tampa sambungan krim sapu?

Sukma berkata...

Salam, kalau awak rasa dah ok mcm tu ( parut dah x ketara Sgt), blh sambung vit e je..tapi kalau nak parut tu lg hilang sapu je bio t3 xyah makan vit e..k..harap dpt membantu.

Tanpa Nama berkata...

Kak,2 tahun lalu sy terkena alergy dan kesan parut hitam jd memanjang ditangan sy.apakah bio 3 blh hilangkan kesan parut htm tsb?

Sukma berkata...

Ya...insyaallah boleh hilang..

Tanpa Nama berkata...

Saya ada kesan parut hitam akibat gigitan nyamuk n menggaru smp tinggal kesan buruk di kaki..bnyk tompok hitam n hilang keyakinan..boleh ke krim ni hilang kan parut hitam tu n brape lama masa diambil tuk pulih

Ain Nurul berkata...
Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.
Aku Dan Dia berkata...
Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.
Tanpa Nama berkata...

Saya NIE..

Salam akak...sy ad masalah parut badan, kesan garu akibat gigitan nyamuk@ serangga..bnyak kat betis dan peha...mcm mn ye kak ? ap ptt sy ambil..

Princess Emma berkata...

kak , kalau nak amik krim bio t sahaja berapa rm dan akak guna bank ape untuk cash deposit?

Sukmawati Gerry Marcel berkata...

Salam nie, kalau parut tu xbanyak blh sapu krim bio t3 je...tapi kalau banyak kena amik gak vit c...

Sukmawati Gerry Marcel berkata...

To princes, kalau krim bio t3 je Harga promosi rm95 termasuk pos smnjg, blh bankin kat cimb atau maybank. Akaun numb ada Kat atas blog ni atau sms 012-3950371 utk minta acc numb...

Sukmawati Gerry Marcel berkata...

Insyaallah krim bio t4 ni blh hilangkan kesan parut hitam tu, tapi kena rajin sapu n amik skli vit c lg elok. Biasanya dlm 2/3 mgu dah mula nampak kesan..

Tanpa Nama berkata...

Salam.kak klo nk amik vitamin c & e shj leh dpt hrga diskaun x?

Sukmawati Gerry Marcel berkata...

Boleh..akak bg Harga discount. SMS 012-3950371 ya..nti akak bg

Tanpa Nama berkata...

skarng ade lg x ubat ni ..
kalau 1 set brapa rtus rggt?

Sukmawati Gerry Marcel berkata...

Stok mmg sentiasa ade, satu set rm195 termasuk pos...ni Harga promo...

Tanpa Nama berkata...

kak, parut bekas cacar warna hitam tu boleh kurang x klu pkai krim bio t3 ni?sy kna cacar tu masa umo 12 thun..now dah 29 thun..ada potensi utk hilang x?

Sukmawati Gerry berkata...

Salam, parut cacar mmg susah nak hilang kalau kena kopek....tapi blh cuba dgn bio t3 ni, insyaallah boleh....

Sukmawati Gerry berkata...

Salam, parut cacar mmg susah nak hilang kalau kena kopek....tapi blh cuba dgn bio t3 ni, insyaallah boleh....

nurul berkata...

sis..bio t3 keluaran ape ye? n dkt kedai kosmetik xde jual ke?

Sukmawati Gerry berkata...

Salam, bio ni formula Dari USA, kat kdi jamu xde jual..Tq

Tanpa Nama berkata...

salam saya nk tanya mcm mna nk hilangkan parut lama tp xberapa dalam sgt..parut saya panjang 2cm berada di tgh2 antara kening..saya hilang keyakinan diri dan malu untuk berdepan dgn org..

Sukmawati Gerry berkata...

Salam, boleh Cuba bio t 3 scar free cream ni mmg elok utk hilangkan parut...sapu 2/3 kali sehari kat parut tu, insyaallah berkesan Sgt.

Tanpa Nama berkata...

hye kak..saya bminat utk ambk produk nie..nak 1 set..mc ble dpt hrga diskaun x?

Sukmawati Gerry berkata...

Salam, boleh je...harga promosi rm190 plus rm5 postage... Satu set 1btl bio, 1btl vit c 1000mg, n 1 btl vit e.

Tanpa Nama berkata...

sa nak 1 set.. sa mnetap area sbh so plus postage rm200 la kn..saya ada prut bekas gigitan nyamuk,luka n tkena exzos motor..da dkt 15 thun da parut2 ne..hopefully bole hlg suma parut ne..malu sgt nk pkai sluar pndek..huhuuu..

Sukmawati Gerry berkata...

Ya rm200 utk area Sabh..SMS 0123950371 bila dah bankin ya... Tq

Tanpa Nama berkata...

kak klo mcm kes sy baru terjadi 3 hari lepas.. kaki sy naik alahan pastu jd parut and sy kopek then berdarah.. jd adakah krim ni membantu kak hilangkan parut saya?

Tanpa Nama berkata...

kak klo mcm kes sy baru terjadi 3 hari lepas.. kaki sy naik alahan pastu jd parut and sy kopek parut yg kering tu then berdarah.. jd adakah krim ni membantu kak hilangkan parut saya

Sukmawati Gerry berkata...

Ya boleh hilang, sbb parut tu baru senang nak hilang. Biarkan luka tu kering dulu, pastu sapu krim bio t 3 ni, 2x sehari..kalau ada kopeng biarkan tanggal sendiri jgn kopek nti bertanda hitam...pakai krim sampai parut hilang...

Tanpa Nama berkata...

kak, bio t3 ni ada lg x??kalau parut yg timbul ckt 2 bleh hlng x?

Tanpa Nama berkata...

kak, bio t3 ni ada lg x??kalau parut yg timbul ckt 2 bleh hlng x?

Sukmawati Gerry berkata...

Stok ada lg...Insyaallah kalau parut tu timbul sikit2 je boleh kurang tapi nak hilang terus makan masa skt...

Tanpa Nama berkata...

Salam kak, kaki anak saya berkudis...dah pernah jumpa doktor dan makan antibiotik, cuba cara kampung, tapi tak berkesan...adakah produk ni berkesan untuk anak saya (3 tahun)

Tanpa Nama berkata...

kak ada fb x?

Sukmawati Gerry berkata...

Salam kak, akak boleh cuba pakai krim ni kat parut anak akak tu...akak pakaikan nipis je pastu ratakan, insyaallah berkesan..

Tanpa Nama berkata...

Salam kak, kalau saya breastfeeding, boleh ke pakai cream and makan vit e tu?

Tanpa Nama berkata...

Salam kak,kalau parut dh hampir 20 thn xdalam tp mcm dh sbati ngn kulit kat lengan mnyebabkan kulit jadi hitam xsama kulit asal..agak2 dpat hlang x,?

Tanpa Nama berkata...

bio t3 ni still promotion rm90 ke?

Tanpa Nama berkata...

salam kak...lau ade msalah screcth marks produk ape yg ssuai yer??mmg truk sgat2..

Sukmawati Gerry berkata...

Wassalam, boleh cuba krim ginko anti strectmarks n wrinkle..harga rm60 termasuk pos..

Tanpa Nama berkata...

Parut yg putih akibat kemalangan bleh hlang x?sb da 5 thun da parut ni,besar kt betis..

Tanpa Nama berkata...

Salam kak,parut sy da lama,yg nampak isi kulit putih,ad hrpan lg x bleh hilang?atau kena wt rawatan leser?

Sukmawati Gerry berkata...

Wassalam, kalau parut timbul mmg lambat skt Nak hilang.. n blh kurang je xleh licin, saiz parut tu akan kck n parut kurang dlm..boleh Cuba cz cream ni mmg elok.

Salbiah Azma berkata...

Salam

Salbiah Azma berkata...

Kak,nk tnya ada x produk y dpt membntu mghlgkn strecthmark?

afiq rashidi berkata...

salam..saya baru buat pembedahan plastic pasal ketiak saya berlubang...selepas pembedahan tingalkan kesan parut yang timbul dan banyak...rasa kalo pakai bio-t3 boleh hilangkan kesan parut timbul selepas pembedahan

Sukmawati Gerry berkata...

@ Salbiah...utk stretchmarks ada krim ginko mmg elok..harga rm60 jew.

@Afiq..Insyaallah kalau kurangkan boleh cz parut tu baru. Tpi nak hilang terus licin mungkin xleh..tpi parut akan semakin mengecil

Tanpa Nama berkata...

Slm..kak parut yg dh lame x agak gelap kl pkai cream je blh ke..untuk kesan yg cpt better mcm mane?

Sukmawati Gerry berkata...

Wassalam...boleh cuba utk parut yg dah gelap jg..yg penting parut tu tak timbul n tak dalam, insyaallah boleh nampak perubahan seawal mgu ke 2..nak lg elok ambik sekali vit e ya..

Tanpa Nama berkata...

salam kak..bio t3 still prmotion rm90 lg ke skrg?

Sukmawati Gerry berkata...

Ya..ada lg dear
.

Fatimah Tony berkata...

Perkongsian yang sangat menarik admin. Menurut kajian dan respon dari pengguna vitamin E, mereka mengatakan bekas parut jerawat serta parut luka hilang dan meninggalkan kulit yang bersih dan cantik selepas mengambil vita E secara oral dan menjadikannya sebagai masker. Ada yang mengambilnya secara konsisten, untuk 3-4 bulan, bukan sahaja parut hilang, malahan jerawat pun dah tak timbul lagi. Saya ada kongsi testimoni mereka di sini, http://bit.ly/1f7OeYq

Tanpa Nama berkata...

Promotion rm190 tu masih ada lagi? Yang pil Vit E untuk2 bulan tu

Tanpa Nama berkata...

Ade lg tak cream bio t3.. kalo parut kesan ekzos moto boleh hilang tak.

Tanpa Nama berkata...

assalam,masih ada lagi ke stok ubat dan krim hilangkan parut ni?

Sukmawati Gerry berkata...

Wsssalam..ya. stock ada lg ..

Tanpa Nama berkata...

Salam..nk tnya la..ada lgi tak krim ni? Ada promosi lgi x?Rasa mcm berminat la nk cuba..mcm mna nk order ye?

Tanpa Nama berkata...

Salam sis...sy ad mslh parut itam ksan dr dmam campak msa kecil dlu..waktu dmam tu sy mkn kicap so timbul prut itam...dh mcm2 try bio oil n mederma tp still.x jd...ad x stok ubat or krim yg bleh slesaikn mslh ni???

Tanpa Nama berkata...

masih ada lagi ke stok set??

Sukmawati Gerry berkata...

Ya..stok ada..
Harga krim je rm95 termasuk pos smnjg.
Rm100 sbh srwk.

Boleh buat bayaran melalui:

SUKMAWATI BT GERRY
Maybank: 104115067179
CIMB: 04060069633527

wechat/whatsap/telegram Sukma Gerry
0123950371

Selepas bank-in, sila berikan maklumat berikut utk penghantaran order:

Nama:
Alamat:
No Tel:
Masa, Bank & Amaun Bayaran:
Kalau ada baki sila bg tahu kami akan pulangkan duit baki bersama barang..

Sila lawati website saya utk pilihan produk lain:

www.butiksukmaonline.com

Terima kasih

Mami Leesya berkata...

Salam.. mn 1 yg sesuai utk bekas cacar.. sy kena cacar 1thn lebih yg lalu tp bekas (lubang2 dkt muka) masih ada..

Sukmawati Gerry berkata...

Salam..mami leesya, utk parut dalam krim bio t3 ni boleh kurangkan je..xboleh hilang terus..tpi kalau parut tu masih baru insyaAllah boleh..yg penting rajin2 sapu ..

Unknown berkata...

Salam sis..set ni ada jual lagi tak?

Catat Ulasan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...