Rakan Baik Saya :

JERAGAT HILANG DALAM 7 HARI KULIT MULUS MENAWAN

JERAGAT HILANG DALAM 7 HARI KULIT MULUS MENAWAN
BERHABIS RIBUAN RINGGIT XDE HASIL? MUKA MAKIN KUSAM BILA USIA DAH 30AN?40AN? SUAMI KOMPLEN ISTERI XCANTIK MACAM DULU? KAMI ADA PENYELESAIANNYA.SMS/WHATSAP/LINE/WECHAT SUKMA 012-3950371

Cara Pembelian

1. Sila buat pembayaran ke salah satu akaun bank seperti di bawah:

MBB-104115067179

CIMB-04060069633527

SUKMAWATI BINTI GERRY

SUKMAWATI BINTI GERRY


2. Selepas pembayaran, sila SMS:

NAMA PRODUK, NAMA ANDA, ALAMAT, NO TELEFON, JUMLAH BAYARAN, TARIKH & MASA BAYARAN, REFERENCE NO ke 012-3950371

3. Kami akan pos pesanan anda dalam masa 24 jam (hari bekerja) menggunakan Poslaju atau Citylink atau Skynet.

4 Sila dapatkan tracking kod dari kami.Jika masih belum terima barang dalam tempoh 3 hari atau lebih, sila hubungi kami untuk bantuan.

5. Anda boleh semak tracking kod anda di www.poslaju.com.my atau hubungi Posline di 1300-300-300 untuk bantuan.


6. Sila SMS atau email utk cara pembayaran melalui Credit Card, Paypal atau Western union.


Kos penghantaran : RM5 Semenanjung, RM10 Sabah dan Sarawak.


Untuk penghantaran ke tempat lain, sila hubungi kami di

012-3950371

Atau email watigerry@gmail.com.



PEMBAYARAN


JERAGAT HILANG DALAM MASA 7 HARI????


""WOW!!!! MACAM MIMPI JERAGAT DH HILANG DALAM MASA 7 HARI"
.
√ Dulu sanggup bayar beribu tapi jeragat tak hilang jugak
√ Rakan2 asyik perli je
√ Keluar rumah pun rasa malu
DIAMOND SERUM
Pakar menghilangkan JERAGAT & tompok gelap, agar muka bersih & licin
Diamond Serum berasaskan dripda 3 jenis phytocelltec stemcell 100% dijamin selamat & tanpa pengelupasan.
Bersifat merawat sel sel kulit yang dah rosak termasuk lah JERAGAT yang bertapuk kat dalam kulit tu..
1botol 35ml utk kegunaan sehingga 60 hari..
TANPA penggelupasan
100% dijamin SELAMAT
Kini anda boleh JIMAT RM55
Harga PROMOSI 2014
- RM149 (S'jung)
- RM159 (Sbh/Srwk)
Berminat utk cuba pakar anti jeragat ini?
SMS WECHAT WHATSAPP 0123950371
DAPATKAN DG HARGA PROMOSI......
Ps: utk dptkan hasil yg maksimum disarankan memakan crystal collagen + menyapu diamond serum

DERMANIC TRANSCAP PIL PEMUTIH KULIT BERKESAN

Anda nak putih gebu....?
Bosan dg kulit kusam dn x cantik..?
Jeles tengok kengkawan comel ciut miut..?
Jangan risau...!!!
Demanic transcap jawapannya...
Berkesan....
Selamat.....
Harga terjangkau....
Tak percaya?...
Meh cuba..baru tau kelebihannya...
SMS WHATSAPP WECHAT TELEGRAM INSTA SUKMA GERRY 0123950371
CEPAT TAW.....
STOK CEPAT HABIS NIH...!!!

HANDSET CLONE KOREA TERMURAH

SENARAI HARGA HANDSET CLONE KOREA :
S4 KING V2 RM410
S3 MINI 2G RM320
I PHONE 5S V1 RM410
I PHONE 6 V2 RM490
S4 V2 DUAL CORE RM400
GRAND 2 (3G) RM390
NOTE.8 3G NEW RM490
TAB 7 RM390
NOTE 3 V2 RM410
NOTE 3 V4 RM490
S5 KING V1 RM400
S5 KING V10 (16GB) RM490
S5 V5 (WATER RESISTANT) RM550
OPPO 3G RM390
NOTE 4 V1 RM500
NOTE 4 V2 RM530
NOTE 10.1 3G RM590
I PAD MINI 3G RM510
SMS WHATSAP WECHAT SUKMA GERRY 0123950371

PERFECT LADY YOUNG GOLD LEBIH HEBAT

Tentu anda dah biasa dengar tentang pil hormon PERFECT LADY kan...??
Yang ni lebih hebat lg daripada Pil Hormon yg lama...
Tak percaya????
Cuba tengok testimini kita dibawah ni...
ATAU SMS WECHAT WHATSAPP KE 0123950371 utk keterangan lanjut..

MUDA JELITA SENTIASA DENGAN JUS KEKAL DARA

Anda mengalmi masalah:
PAYUDARA:
MENGGELEBEH..
TAK TEGANG...
KURANG CANTIK SELEPAS MENYUSUKAN ANAK...
KULIT KUSAM...
MISS V LONGGAR...
BERLENDIR...
BERBAU...
KULIT KUSAM...
BERJERAWAT...
BERJERAGAT...
BERAT BADAN BERLEBIHAN..
JANGAN RISAU...KAMI ADA PENYELESAIANNYA..
SMS WECHAT WHATSSAPP 0123950371
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...